Τελευταία ενημέρωση 12:29, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την ευκαιρία να κερδίσει βαθμολογικό έδαφος σε ένα βατό παιχνίδι έχασε η Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εντός έδρας εμπόδιο με αντίπαλο τα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα.

Ετικέτες

Γυναίκες με «4Χ4»!

Αήττητη συνεχίζει η Γυναικεία Ομάδα του Peristeri Volley την πορεία της στην Α' κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ δείχνοντας έτοιμη για την επιστροφή στη Β' Εθνική. Αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 του Φοίνικα πετυχαίνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα».

Την τιμητική της είχε η Άτζελα Παναγιωτοπούλου με την ονομαστική της εορτή γι' αυτό κι ένα μικρό τελετουργικό στήθηκε στο τέλος του αγώνα  για τις καθιερωμένες αγκαλιές και ευχές.

Ετικέτες

Την ευκαιρία να φθάσουν ακόμη πιο ψηλά στο Κύπελλο ΕΠΣΑ έχουν Άγιος Ιερόθεος και ΑΟ Περιστερίου που κληρώθηκαν με βατούς αντιπάλους.

Περιπέτειες για τον Γενικό Γραμματέα του ΓΣΠ Μπάμπη Καραθάνο ο οποίος με την ιδιότητα του Προέδρου Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών βρίσκεται στη Βόρειο Ήπειρο για να παραστεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

Ο Καραθάνος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, μαζί με άλλα  κορυφαία στελέχη της ομογένειας στη Βόρεια Ηπειρο για εξακρίβωση στοιχείων.

Σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.

Ο Καραθάνος που μίλησε στα ελληνικά ΜΜΕ είπε ότι οι Αλβανοί του πήραν και το κινητό για την εξακρίβωση ενώ τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ετικέτες

Ο ταλαντούχος επιθετικός του Ατρόμητου Κώστας Κωτσόπουλος για μια ακόμη φορά κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες  με την Αυστρία, στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την αποστολή αποτελούν αναλυτικά οι: Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Στεργιάκης (Slavia FC), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Πασαλίδης Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυρομάτης (Παναθηναϊκός), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός), Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μωραΐτης (Παναχαϊκη), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Λάμπρου (ΠΑΟΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός).

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα στις 16 Νοεμβρίου στην Τούμπα και στις 20 Νοεμβρίου στην NV Arena St. Polten

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας