Τελευταία ενημέρωση 11:38, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στην Λήμνο απέναντι στον Ήφαιστο (77-71) με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βρίσκει τα αίτια της ήττας στο πρώτο ημίχρονο. 

Ετικέτες
Συγχαρητήρια τους παίκτες του αλλά και στην Κηπούπολη για την άνοδο έδωσε ο  προπονητής του Φοίνικα Γιώργος Λαζαρου,  ο οποίος είπε τα εξής για το ισόπαλο αποτέλεσμα του μπαράζ με τη Κηπούπολη:
«Γνωρίζαμε ότι θα γινόταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Εμεις έπρεπε να διαχειριστούμε το μειονέκτημα της ισοπαλίας μέσα στο ματς, κάτι που έκανε το έργο μας εξαρχής δύσκολο.
Από πλευρά τακτικής, είχα σχεδιάσει να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο μας στο πρώτο ημίχρονο, πιεζοντας πολύ στο χώρο του κέντρου σε ολες τις πρώτες και δευτερες μπάλες, ώστε να πάρουμε στην κατοχή μας τη μπάλα και να πετύχουμε ένα τέρμα.  Ένα γρήγορο γκολ που θα άλλαζε δεδομένα του ματς, δημιουργώντας την ανάγκη στον αντίπαλο να ανοιχτεί και να δημιουργηθούν χώροι. Όμως, ενώ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχαμε την υπεροχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ που θέλαμε».
Και ο Γιώργος Λαζάρου: « Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος μας με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, έσπασε το ρυθμό του αγώνα, έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα του, και ειδικά μετά το 65', δεν μας άφησε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και να βρούμε λύσεις.
Οι αλλαγές του συστηματος μας σε καθαρό 4-3-3, αλλα και σε 3-5-2 απο το 75' και μετά για να γεμισουμε την περιοχή με τους Ραυτοπουλο και Λαζάρ, δεν μας έδωσαν την υπέροχη που θέλαμε, ισως και λόγω της κουρασης που είχε επέλθει.Ετσι λογικά το ματς έληξε ισόπαλο.
  Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια του αγώνα,  αλλα και για να φτάσουμε στο μπαράζ μέσα από απίστευτες δυσκολίες.
 Επισης, θέλω να δώσω συγχαρητηρια τόσο στο σύλλογο της Κηπουπολης, οσο και στον συνάδελφο προπονητή Δημήτρη Φιλίππου, για την άνοδο στην Α κατηγορία. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος επέδειξαν μεγάλη σταθερότητα και ποιότητα ως ομάδα».
 
 
 
 
 
Ετικέτες

Πλατιά χαμόγελα σκόρπισαν οι επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές του Θέρσιππου στο αλτικό 4τραθλο της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β', το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στο Δημοτικό στάδιο του Δήμου Ιλίου.

Σε μια διοργάνωση στην οποία αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη, οι αθλητές του Ομίλου  έλαβαν μέρος προκειμένου να αποκτήσουν επαφή με τους αγώνες σε στίβο και να χαρούν την συμμετοχή τους.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περί τους 150 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

 

Ετικέτες

Συγκέντρωση στην πλατεία της Αγίας Τριάδας θα πραγματοποιήσουν αύριο οι οργανωμένοι φίλαθλοι με αφορμή την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό της Τζον Κένεντι.

Η ανακοίνση τους αναφέρει τα εξής:

Εν όψει των επικείμενων εκλογών, η Ν.Δ με ομιλητή τον αρχηγό της Κ.Μητσοτάκη, έχει προγραμματίσει την κεντρική προεκλογική της φιέστα στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ της πόλης, την Τετάρτη 22/5 στις 7μμ. Το ΚΛΕΙΣΤΟ δεν θα πρέπει να αποτελεί "καβάτζα" για κανέναν και πόσο μάλλον για τον κάθε τυχάρπαστο, που στόχο έχει την προσωπική του ανέλιξη. Η μοναδική ύπαρξη ενός κλειστού γηπέδου μπάσκετ είναι για αθλητικές δραστηριότητες. Το συγκεκριμένο μάλιστα δημιουργήθηκε και αποτελεί την έδρα του Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, του επίσημου πρεσβευτή της πόλης (δια στόματος δημάρχου και μάλιστα του τωρινού), του μεγαλύτερου συλλόγου της πόλης και όλης της Δυτικής Αττικής. Θεωρούμε το λιγότερο προσβλητικό, το γεγονός ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή παραχωρείται στον καθένα και για οποιονδήποτε λόγο, την ίδια στιγμή που η πόλη έχει άλλα 4 κλειστά -και ας μην μας έχει παραχωρήσει κανένα ο δήμαρχος για τις ακαδημίες.

Η συγκεκριμένη ομιλία ωστόσο, τυγχάνει να λαμβάνει χώρα στον απόηχο των περιφρονητικών δηλώσεων για τους κατοίκους αυτής της πόλης- κάτι που σίγουρα αγγίζει και άλλες λαϊκές συνοικίες και περιοχές. Οι ίδιοι λοιπόν οι υπαίτιοι για την αφαίμαξη του λαού και την κοινωνική λεηλασία τόσων χρόνων, έρχονται να απευθύνουν τον λόγο σε μια περιοχή που μάτωσε και συνεχίζει να ματώνει υπό το βάρος των ταξικών αντιθέσεων που γεννάει ο ίδιος ο καπιταλισμός, σε μια περιοχή που οι κάτοικοι έχουν νιώσει στο πετσί τους τη μετατόπιση των βαρών του κεφαλαίου στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων και γνωρίζουν καλά τι σημαίνει εκμετάλλευση, προσφυγιά και αγώνας για καθημερινή επιβίωση. Είναι αυτή η γειτονιά που ακόμα ένας αχυράνθρωπος της οικονομικής ελίτ τόλμησε να πιάσει στο στόμα του, απαξιώνοντας τα τεχνικά επαγγέλματα και υποτιμώντας εργάτες και εργαζόμενους, οραματιζόμενος την αποσάθρωση των εργασιακών κεκτημένων και την εντατικοποίηση της σύγχρονης σκλαβιάς με προτάσεις για 7ήμερη εργασία. Ίσως στα κολλέγια να μην τους μίλησαν ποτέ για τον διαχρονικό ρόλο των συγκεκριμένων επαγγελμάτων στη δόμηση μιας κοινωνίας, ωστόσο οι «άριστοι» θα έπρεπε να γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο μόχθος και ο ιδρώτας των εργατών είναι αυτός που πλούτισε τους ίδιους και όλα τα παρασιτικά στοιχεία της άπληστης ολιγαρχίας.

Όσον αφορά το «μαργαριτάρι» περί έντονης ακροδεξιάς και εθνικιστικής παρουσίας στις γειτονιές μας, η μόνη εξήγηση που θα μπορούσε να δώσει κανείς είναι ότι κάποιοι άνθρωποι ζούνε στις μικρές ελιτίστικες φούσκες τους και τα κάθε λογής κοινωνικοπολιτικά μαντάτα δεν μπορούν εύκολα να τις διαπεράσουν. Σε μια πόλη με γνωστή αντιστασιακή παράδοση, η οποία τιμάται με συνέπεια μέσω δράσεων και μιας σταθερής ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ παρουσίας, δεν έχουν θέση ούτε ακροδεξιοί αλλά ούτε και οι «εξευγενισμένες» μορφές της συντηρητικής αθλιότητας.

Ως σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών FENTAGIN 1980 καλούμε τον περιστεριώτικο λαό, αντιφασίστες-ριες, τον κόσμο του αγώνα αλλά και όλους όσους είδαν τους εαυτούς τους θιγόμενους από τη φρασεολογία της περιφρόνησης σε συγκέντρωση στην πλατεία της Αγ. Τριάδας επί της οδού Τζον Κένεντι, την Τετάρτη 22/05 στις 5μμ.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ FENTAGIN 1980
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ετικέτες

 Ήταν ο άνθρωπος που σημείωσε καθοριστικά παιχνίδια στη νίκη του Περιστερίου  επί του Ήφαιστου και συνδύασε την εμφάνιση του με δύο ξεχωριστά, ατομικά επιτεύγματα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας