Τελευταία ενημέρωση 04:55, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μια παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου με μεγάλη καριέρα στην Εθνική Ομάδα (έπαιξε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1980) και σε συλλογικό επίπεδο σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Γιάννης Γούναρης ευχήθηκε από καρδιάς στις ελληνικές ομάδες εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους. Μεταξύ των οποίων βέβαια και ο Ατρόμητος, εκείνο όμως που έκανε τις ευχές του ξεχωριστές και όμορφες είναι ότι χρησιμοποίησε την αντωνυμία «μας» για τις τρεις ομάδες.

Ετικέτες

Τρεις ακόμη αξιόλογες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ιπποκράτης που δείχνει πεισμωμένος από την περσινή απώλεια της ανόδου σε αγώνα μπαράζ.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης και το πράσινο φως του προπονητή Βασίλη Βόγλη αποκτήθηκαν: Ο Σωτήρης Καλούλης από τον ΑΟ Ιλίου, ο Γιάννης Θεοδώρου που έχει παίξει σε Απόλλωνα Περιστερίου- Κεραυνό Πετρούπολης και ο Γιάννης Καρκατσούλης που έχει αγωνιστεί σε Αττικό και Ηρακλή Περιστερίου.

Η περιστεριώτικη ομάδα τους καλωσορίζει στην οικογένεια της και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

 

Ετικέτες

Ιρακινός μετανάστης στη Σουηδία είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του Ατρόμητου με αντίπαλο την Ντουνάισκα.

Ετικέτες

Τον αγιασμό για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα Κ19 του Ατρόμητου στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει στο Ελατοχώρι μια μέρα πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της στο γραφικό χωριό της Πιερίας.

Το παρών έδωσε και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κορακάκης ο οποίος βρίσκεται από χθες στο Ελατοχώρι και ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας από τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν και τον γενικό αρχηγό Σίμο Συμεωνίδη.

Αύριο η Κ19 θα φύγει από το Ελατοχώρι και θα μεταβεί στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης για το πρώτο φιλικό τεστ της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Άρη Κ19.

Ετικέτες

To πράσινο φως για την ένταξη του ταλαντούχου Δομπρογιάννη στο ρόστερ της ομάδας έδωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας