Τελευταία ενημέρωση 11:20, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της να πατήσει καλά στην κατηγορία πήρε η Κηπούπολη στην Ηλιούπολη από τον τοπικό Φωστήρα με 0-0 μένοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Μητρούσης) Καυκιας, Τριανταφυλλάκης, Παπαευθυμίου, Εστυλιανιδης,Κυριαζης, Λιαπας, Καραγιαννης, Κυριακοπουλος( Βενετι 63), Μιζιος(Ασωνίτης Ν. , 48) Τσαπουρας, Φατσεας.

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Φιλίππου) Κορμπάνης, Ρέρρας (74′ Πολυζογώπουλος), Ταμπάκης, Σκλαβενίτης, Λιαγκόζης, Λάππας Κ., Τζαμαλής, Κουφογιάννης (61′ Σταματής), Κούρτης, Λαγός Ασκοτήρης (80′ Σαμούρης).

 

 

Ετικέτες

Να δει το Περιστέρι να αγωνίζεται στους φετινούς τελικούς της Βasket League, εκμεταλλευόμενο την πολύ καλή ομάδα που έχει, επιθυμεί ο Στίβεν Γκρέι.

Ετικέτες

Την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Ατρόμητος Κ17 ο οποίος με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Ήφαιστου κι επικράτησε με σκορ 3-1.

Αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη πέτυχαν οι Μπουρνέλης, Παροτσίδης και Καλομοίρης.

 

Ετικέτες

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Κ19 του Ατρόμητου η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ετικέτες

Μια πολύ γνώριμη πλέον διαιτητική φιγούρα ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει στον αγώνα του Ατρόμητο με τον Πανιώνιο, όπως είναι ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα.

 Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής αττικής), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Σέζος (Κιλκίς), AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας