Τελευταία ενημέρωση 16:27, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στο μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στο «Σ. Αγγελόπουλος», η Ανθούπολη έδειξε περιστεριώτικη μαγκιά καθώς αν και έχανε 3-0 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.

Ετικέτες

Την 6η νίκη της σε 7 παιχνίδια πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ για την Α' κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Πολύ πιο εύκολα από «τα όσα λέει» το τελικό αποτέλεσμα η Άμιλλα επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Πετρούπολης και συνέχισε την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπερνικόλας στο 66'. Χάθηκαν ευκαιρίες από τους Μπότη και Πούλιο για ένα μεγαλύτερο σκορ κόντρα σε ένα αντίπαλο που δεν απείλησε.

Ο προπονητής Φώντας Καζακόπουλος ξεκίνησε με τους Κωστάκη, Σωτηρίου, Μπερνικόλα, Ασημακόπουλο, Σ.Κλαυδιανό, Καρρά, Μπότη,Τζαβάρα, Πούλιο, Βλάχο, Χάλαρη. Έπαιξαν και οι Δέγκλερης, Κασιμάτης, Καλαϊτζής, Γ. Κλαυδιανός.

Ετικέτες

Ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Cosmogym Plus 2020. Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου θα κλείσει η ηλεκτρονική φόρμα για τις δηλώσεις.

Οι δηλώσεις μέχρι τώρα,  έχουν εκπλήξει θετικά, σχετικά με τον αριθμό των ομάδων, την αποδοχή και το ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μέχρι σήμερα η διαθεσιμότητα των ζωνών έχουν ως εξής:

PLUS MIX ZONE υπόλοιπο θέσεων 27

PLUS AGE ZONE υπόλοιπο θέσεων 8

PLUS FAIRYTALE ZONE υπόλοιπο θέσεων 6

PLUS LIVE MUSIC ZONE υπόλοιπο θέσεων 0

Οι δηλώσεις έχουν στατιστικό χαρακτήρα και δεν είναι δεσμευτικές. Οι δηλώσεις με τις αναλυτικές ώρες και θέσεις για κάθε ζώνη θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020.

Κάντε τις δηλώσεις σας από εδώ…

Δείτε την δομή κάθε ζώνης από εδώ…

Δείτε όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής από εδώ…

Ετικέτες

Δεν θα μπορούσε να πει πιο γλυκό αντίο (από την Πέμπτη εγκαθίσταται οικογενειακώς στην Αμερική) η αρχηγός  του Peristeri Volley U18 Ειρήνη Γλυνού αφού με δικό της άσο στο 15-14 του ται μπρεικ ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή της ομάδας από 0-2 σε 3-2 σετ.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο τέλος με την ομάδα να αποθεώνει την Ειρήνη Γλυνού. Κανένας δεν ήθελε να τελειώσει αυτό το βράδυ.

Οι αθλήτριες που έφεραν τη μεγάλη νίκη για το Peristeri Volley και την Ειρήνη ήταν οι καταπληκτικές: Γκρίφισια, Κολιούλη, Μιχοπούλου, Μπάξα, Ζορμπά, Λάμπρου, Στασινοπούλου, Καρβούνη, Οικονόμου, Λαμπροπούλου, Σταμούλου, Καράτζαλη, Λειβαδάρου
  Προπονητής: Χρήστος Κουγιουμτζόγλου

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας