Τελευταία ενημέρωση 05:55, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα δύο περιστεριώτικα ντέρμπι στη Β' κατηγορία της ΕΠΣΑ καθώς Ανθούπολη - Ηρακλής στη Χωράφα και ΑΕ Περιστερίου - Φοίνικας στον Ήφαιστο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Στην Α' κατηγορία ο Ήφαιστος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με το Ηράκλειο ενώ η Κηπούπολη έχασε στη Χρυσούπολη από τον Παπάγο με 2-0.

Στη Γ΄κατηγορία η Χρυσούπολη πήρε την ισοπαλία με 2-2 από τον Τριφυλλιακό στα Μελίσσια.

Ετικέτες

Μακριά από το καλό εαυτό της η Κηπούπολη ηττήθηκε μέσα στο Περιστέρι από τον Παπάγο με σκορ 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σκόρερ τους Γιάννη Ταλιούρα στο 31' και Δούκα στο 45'.

Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες, ο Παπάγος με τον Φώτη Παλιούρα στο 43' και η Κηπούπολη με τον Ασκοτίρη στο 70'.

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Φιλίππου) Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (68 Αγγελόπουλος), Σαμούρης, Λάππας, Ταμπάκης (68' Μωραϊτης), Λάππας, Τζαμαλής, Σταματής, Λιαγκόζης, Λαγός, Ασκοτίρης.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος) Καββαδίας, Νούτσος, Ταλιούρας Ν., Αλεξιάδης, Ταλιούρας Δ, Κορδάς, Λιούκας (59' Παπαναστασίου), Φατούρος Α., Ταλιούρας Ι. (57' Βαρώνος (82' Βάρφη)), Δούκας (71' Ρηγόπουλος), Φ.Ταλιούρας.

Ετικέτες

Ψυχολογικά ανεβασμένος, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, ο Ατρόμητος πηγαίνει στη Ξάνθη για να συνεχίσει την αντεπίθεση και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να κοιτάζει τα πιο ψηλά βαθμολογικά στρώματα που είναι και ο μοναδικός του στόχος.

To δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 12η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο την Ξάνθη.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι Γιώργος Κορακάκης και Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσαν την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Νταβιώτης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Γαρουφαλιάς, Μανούσος, Μανδάς και Στρούγγης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το αεροδρόμιο.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα».


 

Ετικέτες

Με τον Γιώργο Κορακάκη κανονικά στο πάγκο,  παρά τις υποχρεώσεις του και με την επαγγελματική ομάδα, ο Ατρόμητος Κ117 υποδέχεται αύριο στις 12.15 στο γήπεδο του Ήφαιστου τον Πανιώνιο.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από ένα καλό σερί τεσσάρων νικών και μιας ισοπαλίας στα πέντε τελευταία ματς που τους έχει φέρει στην τρίτη θέση και ασφαλώς θέλουν να το διευρύνουν ακόμη περισσότερο κκατακτώντας τους τρεις πόντους.


 

Ετικέτες

Την παλαίμαχη πια διεθνή άσο Στέλλα Καλτσίδου θα τιμήσει η Γυναικεία Ομάδα της Άμιλλας στις 4 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση

«Στον αγώνα του γυναικείου μας τμήματος την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 21.30 στο κλειστό γήπεδο Μπουρναζίου, θα βραβευτεί πριν την έναρξη του η πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδος Καλτσίδου Στέλλα!!!

Καλούμε ολόκληρη την Ακαδημία μας αλλά και τους λάτρεις του μπάσκετ να παρευρεθούν σε αυτή την εκδήλωση τιμής για ότι έχει προσφέρει η συγκεκριμένη αθλήτρια στο γυναικείο μπάσκετ!!!

Ας είμαστε όλοι κοντά στο γυναικείο μας τμήμα που δουλεύει για την άνοδο αλλά και κοντά στο γυναικείο μπάσκετ που συνεχώς κάνει τεράστια άλματα βελτίωσης».


Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας