Τελευταία ενημέρωση 20:56, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Παρελθόν από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου αποτελεί ο Τζαμάρ Μπρέιον Μπλέικ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Τζαμάρ Μπρέιον Μπλέικ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ετικέτες

Με προπόνηση στο Μαζαράκη το πρωί της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με την Ξάνθη στο Περιστέρι.

Η προπόνηση περιείχε αγωνιστικά τετράγωνα με τη συμμετοχή όλων των παικτών εκτός του Κατράνη που ακολούθησε θεραπεία λόγω θλάσης από το ο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

Από το ματς με την Ξάνθη θα λείψουν λόγω  καρτών οι Γούτας και Βέλλιος.

Ετικέτες

Ορίσθηκαν οι ημερομηνίες και ώρες των δύο πρώτων αγώνων με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ που θα δώσει ο ΓΣΠ για τη φάση των «16»:

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι  4/3, 19:15

Περιστέρι - Χάποελ Ιερουσαλήμ, 11/3, 19:00

Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

Ετικέτες

Βαριά ήττα από την συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Άμιλλα με σκορ 7-0 γνώρισε η Χρυσούπολη.

Ετικέτες

Η ισοπαλία (1-1) στον Κένταυρο Βριλησσίων έδειξε ότι ο Ήφαιστος χρίζει βελτίωσης σε αρκετά αγωνιστικά σημεία εάν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Περιστερίου φάνηκε αδύναμη να κερδίσει ακόμη έναν εκτός έδρας αγώνα, με τον προπονητή Θοδωρή Τρανό να δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στο ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Ο ίδιος είπε: «Για να παραμείνουμε ψηλά πρέπει να παίρνουμε τρίποντα και εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής δείχνουμε αδυναμία σε παιχνίδια μακριά από την έδρα μας και αυτό σίγουρα μας προβληματίζει. Σίγουρα η ομάδα έχει πάρει βαθμούς αλλά όχι τόσους για να διεκδικήσεις. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Λιοσίων εάν θέλουμε να ελπίζουμε».

Πηγή: soccerlive.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας