Τελευταία ενημέρωση 02:30, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η ισοπαλία (1-1) στον Κένταυρο Βριλησσίων έδειξε ότι ο Ήφαιστος χρίζει βελτίωσης σε αρκετά αγωνιστικά σημεία εάν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Περιστερίου φάνηκε αδύναμη να κερδίσει ακόμη έναν εκτός έδρας αγώνα, με τον προπονητή Θοδωρή Τρανό να δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στο ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Ο ίδιος είπε: «Για να παραμείνουμε ψηλά πρέπει να παίρνουμε τρίποντα και εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής δείχνουμε αδυναμία σε παιχνίδια μακριά από την έδρα μας και αυτό σίγουρα μας προβληματίζει. Σίγουρα η ομάδα έχει πάρει βαθμούς αλλά όχι τόσους για να διεκδικήσεις. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Λιοσίων εάν θέλουμε να ελπίζουμε».

Πηγή: soccerlive.gr

Ετικέτες

Aποκλείστηκε από το Κύπελλο, έχασε τις περισσότερες ελπίδες του για την εξάδα, όλα στραβά για τον Ατρόμητο στο 2020! Και η κύρια αιτία είναι η αφλογιστία του, καθώς για 13,5 ώρες οι Περιστεριώτες δεν έχουν σκοράρει!

 

Πριν από λίγες ημέρες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το 0-0 που είχε αποσπάσει από τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου. Ηττήθηκε 1-0 στο Περιστέρι και αποκλείστηκε. Σήμερα, και αφού είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα (και μια "λευκή" εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο), ο Ατρόμητος έχασε στο Ηράκλειο και τις περισσότερες από τις ελπίδες του για συμμετοχή στα play offs και "ευρωπαϊκό" εισιτήριο. Ακούγονται παράλογα όλα αυτά για μια ομάδα, η οποία στον πρώτο γύρο είχε έναν από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς της Superleague. Ο Γιώργος Μανούσος παραμένει ο πρώτος Έλληνας σκόρερ του πρωταθλήματος με 9 γκολ, όμως σκόραρε για τελευταία φορά στις 4 Ιανουαρίου (εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αστέρα). Ο Ατρόμητος σκόραρε για τελευταία φορά με την buzzer beater κεφαλιά του Γιακουμάκη στο Αγρίνιο (1-0 τον Παναιτωλικό στις 11 Ιανουαρίου) και έκτοτε έμεινε στο "μηδέν" για εννέα σερί ματς: για 13,5 ώρες ποδοσφαίτου, χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις! Τι μέλλει γενέσθαι το ξέρει μόνο ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Σπανός, αλλά η αλήθεια είναι πως η σεζόν πάει να κλείσει απογοητευτικά για την ομάδα του Περιστερίου...

ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ

14/1: Ατρόμητος – Βόλος 0-2*

 
 

19/1: Ατρόμητος – Βόλος 0-0

22/1: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 3-0

26/1: Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-0

2/2: Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1

6/2: Αρης – Ατρόμητος 0-0*

9/2: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1

13/2: Ατρόμητος – Αρης 0-1*

17/2: ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-0

*Με αστερίσκο τα ματς Κυπέλλου.

Ετικέτες

Το όνειρο για την εξάδα απομακρύνθηκε για τον Ατρόμητο μετά την ήττα του στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με σκορ 1-0. Οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές και κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα θα πάρει μέρος στα πλέι άουτ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που αρχικά ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και στο 9' ο Μανούσος έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ, με τον Σωτηρίου να διώχνει δύσκολα με τα πόδια. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης αστόχησε σε σουτ από καλή θέση.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό αλλά ουσιαστικά δεν έχασαν κάποια σημαντική ευκαιρία. Μεγαλύτερη ένα φάουλ του Νέιρα που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάληψη είχαμε σαφώς μεγαλύτερες συγκινήσεις. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 51' ο Στάικος έκανε το δυνατό σουτ με τον Μέγερι να μπλοκάρει, ενώ πέντε λεπτά πιο αργά ο Μανούσος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει με άνεση.

Έτσι φτάσαμε στο 66' που είχαμε το πρώτο ακυρωμένο γκολ. Για την ακρίβεια ο Σεμέδο με σέντρα σουτ σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε επειδή ο Βίτορ επηρέασε την φάση. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Φιγκεϊρέδο σκόραρε και πάλι όταν μετά από σουτ του Στάικου ο Μέγερι έδιωξε με δυσκολία, αλλά ο σκόρερ ήταν οφσάιντ και δεν μέτρησε ούτε αυτό το γκολ.

Στο 81' είχαμε τρίτη και φαρμακερή για τον ΟΦΗ. Ο Σεμέδο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, ο Μέγερι γλίστρησε και ο Φιγκεϊρέδο σκόραρε με δύσκολη κεφαλιά. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε, αλλά μετά από εξέταση του var είδαν πως δεν υπήρξε οφσάιντ και μέτρησε κανονικά για να πάρει ο ΟΦΗ την σπουδαία νίκη.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46′ Στάικος), Ζοάο Βίκτορ, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Σεμέντο (92′ Νάστος), Ναμπί (63′ Βαζ), Φιγκεϊρέδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης (46′ Νάτσος), Στρούγγης, Γούτας, Μπουσούλαζιτς, Ανδρούτσος, Ούμπιδες (83′ Βέλλιος), Ενσικουλού, Γιακουμάκης, Μανούσος (71′ Μάντσον).

Ετικέτες

Αναπάντεχη ήττα στους Αμπελόκηπους γνώρισε ο Ιπποκράτης με σκορ 1-0 και έμεινε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας χάνοντας έδαφος.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Βούρλης στο 48'.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ρόκος, Στρέμπας (80′ Τσιομπίκος), Μαυροπούλης (54′ Κίτσος), Μπλίκας, Κερασίδης, Αναστασάτος, Ανδριόπουλος, Λάτζι, Βούρλης (65′ Ντάτζα), Τοπάλης, Κόκτι (73′ Μανοδήμος)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Σεργάκης, Ζεύγουλας, Δημητρακόπουλος, Γκέκας, Ζήκος, Θώδας, Λουκάκης, Δρόσος, Τζαβάρας, Τσαγρής

 

Ετικέτες

Ακόμη μια ήττα για τα Πράσινα Πουλια, αυτή τη φορά μέσα στο Περιστέρι από το Δάσος Χαϊδαρίου με 3-1.

Στο 33′ ο Αποστολίδης έκανε το 0-1, με τον Σιχλιμίρη στο 38′ να κάνει το 0-2. Στο 60′ ο Γκέτσι μείωσε σε 1-2, αλλά στο 71′ ο Παπαμιχαήλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Σουλολάρι, Μουράτης (78′ Ζαμάν), Οικονόμου (46′ Καραμπατέας), Γιαννάκης, Μελισσουργός, Τσουτσουκλάρης, Ζώτος (78′ Αρσενίδης), Γαβριήλ, Κακλαμάνης (46′ Δήμου), Γκέτσι, Θεοχάρης.

ΔΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Παπαχαρίσης, Δακλάδας, Μούγιος, Νικολόπουλος, Παχατούρας (46′ Ζήσιμος), Σιχλιμίρης, Σιαδήμας (78′ Τσίγαλος), Αποστολόπουλος, Παπαμιχαήλ (74′ Πρασίνης), Αποστολόπουλος (68′ Σιατρίκας).

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας