Τελευταία ενημέρωση 03:21, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργο Λαζάρου ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άτταλο.

Ετικέτες

Βελτίωση στην άμυνα και καλύτερο έλεγχο του ρυθμού έθεσε ως στόχο για το Περιστέρι  ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος, μιλώντας μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και εν όψει του ματς της ερχομένης Τετάρτης (11/3, 21:30, Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου») .

“Συγχαρητήρια στη Χάποελ, καθαρή η νίκη της. Πέτυχαν ακριβώς τους μέσους όρους τους, γύρω στους 90 πόντους, με 23 ασίστ και δέκα λάθη. Νομίζω πως το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν αμυντικό, κάποια στιγμή σταματήσαμε να πιέζουμε στη μπάλλα και στους χειριστές τους.

Στην αρχή άνοιξαν το σκορ με τον Φελντέιν και μετά είχαμε πρόβλημα στην άμυνα πικ εντ ρολ, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί τους να έχουν 30 πόντους και 15 ασίστ. Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήμασταν κοντά στο σκορ. Επιθετικά μείναμε εκτός του σχεδιασμού μας, αλλά κάναμε κάποια λάθη, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν με δέκα πόντους.

Είναι δύσκολο να επιστρέψει κανείς στο ματς δύο και τρεις φορές όταν παίζεις εναντίον ομάδων υψηλού επιπέδου. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, είναι σειρά αγώνων, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού για να έχουμε τύχη στη συνέχεια.

Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά πρέπει να προετοιμασθούμε για το δύσκολο εντός έδρας ματς με την Ιερουσαλήμ».

Σχετικά με το άδειο γήπεδο, ο κοόυτς των «κυανοκιτρίων» ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, προσβλέπαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο απόψε, με την ωρσαία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Χάποελ σε αυτό το γήπεδο. Προφανώς, η κατάσταση αυτή επηρεάζει περισσότερο τη γηπεδούχο ομάδα, που δεν έχει τον κόσμο της, αλλά γενικά είναι περίεργο να παίζεις με άδειες εξέδρες.

Κέιν: Πάμε για το επόμενο

Στον επόμενο αγώνα εστίασε ο Ντεάντρε Κέιν, σημειώνοντας πως πρόκειται για σειρά αγώνων και ότι «περιμένουμε τώρα να τους ξαναπαίξουμε στην έδρα μας».

Σχετικά με το γεγονός ότι το ματς έγινε χωρίς θεατές, ο Κέιν σημείωσε: «Δεν με αφορά ιδιαίτερα τι γίνεται στις κερκίδες, προσπαθώ πάντοτε να κάνω το παιχνίδι μου. Περιμέναμε γεμάτο γήπεδο, αλλά αυτό δεν άλλαξε τον τρόπο του παιχνιδιού μας».

Ετικέτες

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον κορονοϊό, στο Δημαρχείο.

Ετικέτες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άγιος Ιερόθεος θα διεκδικήσει το Κύπελλο της ΕΠΣΑ κσθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην Αγία Παρασκευή και σε συνδυασμό με το 4-3 του πρώτου αγώνα στη Χωράφα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου τον περιμένει ο Φωστήρας.

Με γκολ του Κράσι στο δέκατο λεπτό έγινε το 0-1 και η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 56' με τον Κραψίτη. Στο 70' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βιδάλης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Χατζίου, Τζίτζης, Τριανταφυλλίδης Κολλινιάτης, Μπουτσικάρης, Δημογιάννης, Κραψίτης, Μπόλλης (60' Αθανασίου), Τσοπανάκος (78' Ζαφείρης), Σταμούλης (52' Ψαραδέλης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Αντωνόπουλος, Σιμάκου (88' Χρήστου), Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός, Βιδάλης, Μπριστογιάννης, Ντάφλας, Τσαρκάνι (90+5' Κομνηνός), Κράσι (81 Σάσσαλος), Νομικός (58' Ηλιάδης).

Ετικέτες

Καταπληκτικός ο ΑΟ Περιστερίου όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον πάλαι πότε «φονέα των γιγάντων», όχι μόνο δεν τον επηρέασε η διαφορά δύο γκολ από τον πρώτο αγώνα, αλλά τον «τρόμαξε σε τέτοιο βαθμό που η πρόκριση εν τέλει του Φωστήρα στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ να ισοδυναμεί με επιτυχία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας