Τελευταία ενημέρωση 08:48, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μεγάλη νίκη και τεράστια πρόκριση για τους Έφηβους Water Polo του ΓΣΠ!

Ετικέτες

Η Εφηβική Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ μπορεί να γνώρισε την ήττα στον δεύτερο αγώνα του για τη Β’ Φάση του πρωταθλήματος από την τοπική Νίκη Βόλου στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας όμως τίποτα δεν έχει ακόμη χαθεί.

Ετικέτες

Στην πρεμιέρα της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου, το Εφηβικό Water Polo του ΓΣΠ γνωρίζοντας μια πολύ εχθρική διαιτησία ηττήθηκε από τον ΟΥΚ Βόλου (μάλλον λόγω εντοπιότητας εξηγείται) με σκορ 13-6.

Τα παιδιά ταξίδεψαν 350 χιλιόμετρα για να παίξουν 3 αγώνες μέσα σε 24 ώρες και ασφαλώς  θα έπρεπε να υπάρχει ο ελάχιστος σεβασμός στην προσπάθεια τους. Στο 4:50 της τρίτης περιόδου έφυγε με κόκκινη κάρτα ο Πάνος Λαδάς και το Περιστέρι υποχρεώθηκε να παίξει με 6 παίκτες για 4 λεπτά!!.

Τα γκολ για τα Περιστέρι μπήκαν από τους : Φέγγος (1), Κωνσταντίνου (1), Λαδάς Π. (1), Γιαννουλάτος (1), Νταγκίνης (1), Λαδάς Σ. (1).

Οι περίοδοι του αγώνα διαμορφώθηκαν ως εξής : 

Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1-2

Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 4-1

Γ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 5-2

Δ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 3-1

Το πρωί της Κυριακής η ομάδα παίζει στις 10:00 με την Νίκη Βόλου.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου  για το αυριανό παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής  με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο  Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.15. Απουσιάζουν ο Ρισβάνης και ο Μανούσος που ούτως ή αλλως απέχει αρκετούς μήνες.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Χατζηισαίας, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης και Βασιλακάκης.

Ετικέτες

Με την 1η θέση στις αποσκευές της επέστρεψε στο Περιστερι από το Σοφικό Κορινθίας η Ακαδημία του Γυναικείου Τμήματος του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας