Τελευταία ενημέρωση 01:45, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Να διατηρήσει τα κεκτημένα και να υπερασπιστεί την 3η θέση που με τόσο κόπο έχει φθάσει να είναι εκεί ψηλά, θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της η ομάδα Κ19 του Ατρόμητου η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή  στο Κορωπί τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ατρόμητου βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, στοιχεία απαραίτητα για μια απαιτητική αναμέτρηση όπως είναι η αυριανή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ) 16 Δεκεμβρίου 2018 11:30

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Π.Α.Ο.Κ. 12 34
2 A.E.K. 13 27
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 12 24
4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12 23
5 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 12 22
6 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12 21
7 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 12 20
8 Α.Ε.Λ. 12 17
9 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 13 16
10 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 12 13
11 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12 13
12 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 12 11
13 ΑΡΗΣ 11 11
14 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 12 7
15 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 11 7
16 Ο.Φ.Η. 12 3
Ετικέτες

Ένα ακόμη βήμα μπροστά κάνει η ΑΠΕ Γιτάνη ο οποία έθεσε στη διάθεση των φίλων και των μελών της αναμνηστικά είδη (μπλούζα, κούπα, σακίδιο) με το λογότυπο του συλλόγου αλλά και το καλαίσθητο ημερολόγιο για το 2019/

Τα έσοδα από την πρωτοβουλία αυτή θα διατεθούν μάλιστα αποκλειστικά για την συμμετοχή της Παγκόσμιας Γυμναστράδας τον Ιούλιο του 2019.

 

Ετικέτες

Δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε τον μικρό Einstein από το εργαστήρι Φυσικής του;
Μπερδεύετε τις ζωγραφιές του με πίνακες του Dali;
Μοιάζουν οι συνθέσεις του με του Beethoven;

Εσύ, μικρέ, έχεις ζαλίσει τους γονείς σου με το αυτοσχέδιο ελικοπτεράκι;
Ξαγρυπνάς πάνω στο τηλεσκόπιο όλη νύχτα;
Χάνεσαι με τις ώρες στα ολοκληρώματα και το διαφορικό λογισμό;

Εμείς έχουμε τη λύση!

Η Χαρισμάθεια σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Παπαδέα φέρνουν τα Μaster Classes σε Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι!

Τα Χαρισματικά παιδιά είναι οι «μικροί άνθρωποι» που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Έχουν υψηλή αντιληπτική ικανότητα και δυνατότητα για άριστες επιδόσεις. Το Σπουδαστήριό μας σε συνεργασία με τη Χαρισμάθεια, αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού, ώστε να τους παρέχει εξατομικευμένη εκπαίδευση , βοηθώντας τα να αναπτύξουν πλήρως το δυναμικό τους.

 Τι είναι και τι προσφέρει το πρόγραμμα Χαρισμάθεια

α. Στάθμιση επιπέδου αντιληπτικής ικανότητας (Test IQ) για παιδιά (6 με 16 ετών). Από τους βασικούς σκοπούς της Χαρισμάθειας είναι η αναγνώριση και επισήμανση των Χαρισματικών παιδιών, με απώτερο στόχο να αναδειχθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες τους. Ένα βασικό τους χαρακτηριστικό είναι τα υπερυψηλά επίπεδα αντιληπτικής ικανότητας που επιδεικνύουν. Υπό αυτό το πρίσμα, η Χαρισμάθεια παρέχει τα ψυχομετρικά εργαλεία τα οποία μπορούν να σταθμίσουν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, τα επίπεδα της αντιληπτικής ικανότητας σε μια πληθώρα εκφάνσεων της νοητικής του ικανότητας.

β. Η διεξαγωγή απαιτητικών μαθημάτων εμπλουτισμού της ύλης (master-classes) για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Έτσι στηρίζουμε απευθείας τα Χαρισματικά παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους, αλλά δίνουμε και απτά παραδείγματα προσαρμοσμένης εκπαίδευσης για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της κριτικής ικανότητας σε τάξεις πολλαπλών ταχυτήτων. Μέσα από τα μαθήματα εμπλουτισμού της ύλης, δείχνουμε μια διαφορετική στάση απέναντι στη γνώση.

γ. Κύκλοι συμβουλευτικής γονέων. Οι γονείς, όπως και οι δάσκαλοι, παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην διαπαιδαγώγηση και την ανάπτυξη των Χαρισματικών παιδιών. Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα παιδιά, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, διατηρούμε έναν κύκλο συμβουλευτικής γονέων. Μέσα από αυτή τη δομή δίνεται η δυνατότητα σε γονείς να ενημερωθούν για τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Χαρισματικών παιδιών και τις συνήθεις συμπεριφορές τους, να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους αλλά και να μπουν στη θέση να διαχειριστούν υποθετικές καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Πέρα από αυτούς τους τέσσερις βασικούς άξονες δραστηριοποίησης, η Χαρισμάθεια προσανατολίζεται στο να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες που παρουσιάζουν τα Χαρισματικά παιδιά και να αποτελέσει ένα ευρύτερο πλαίσιο έρευνας και σύγκλισης όλων των δομών που ασχολούνται με τα παιδιά αυτά. Έτσι, θα διαμορφωθεί μία κοινή οπτική στην αντιμετώπισή τους από το κοινωνικό σύνολο και θα υπάρχει μια ενιαία φιλοσοφία πίσω από όλα τα προγράμματα για Χαρισματικά παιδιά.

 

Ετικέτες

Για την 11η αγωνιστική της Β' κατηγορίας Γυναικών, η Άμιλλα δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί της καθώς ηττήθηκε δίκαια από τον ανώτερό της Προμηθέα με 60-40 στο κλειστό «Μ.Παπαδάκης».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

      ΜΕΤΣ Α ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 68 - 31  
      Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 60 - 40  
      ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 47 - 64  
      ΜΙΧ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. 56 - 62  
      ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛ. ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 62 - 53  
      ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΑΣ ΕΚΠΑΙΔ.ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ 82 - 18  
Ετικέτες

Toυς δύο κορυφαίους σκόρερ στην Ελλάδα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Νέων διαθέτει μέχρι αυτή την στιγμή ο Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας