Τελευταία ενημέρωση 14:08, 23 Σεπ 2018
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το ματς με τη Λάρισα έχει τελειώσει πριν από μισή ώρα και οι οργανωμένοι φίλαθλοι «δεν λένε» να ολοκληρώσουν το πάρτι που είχαν στήσει στην κερκίδα γιορτάζοντας τη νίκη της αγαπημένης τους ομάδας.

Ετικέτες

Την προκήρυξη του 150υ τουρνουά έδωσε στη δημοσιότητα η Πνευματική Στέγη Περιστερίου.

Ετικέτες

Φουλ δράση για όλα τα τμήματο περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Ακαδημία του Άγιου Ιερόθεου.

Ετικέτες

Τους πρώτους καρπούς του εγχειρήματος που πραγματοποίησε πριν από τρία χρόνια δημιουργώντας το Δίκτυο Σχολών δρέπει πια ο Ατρόμητος.

Ένα εγχείρημα που εξαπλώνεται συνεχώς σε κάθε γωνιά της χώρας μας με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή περισσότερες από 30 ποδοσφαιρικές ακαδημίες από την επαρχία και τα νησιά μας να έχουν ενταχθεί στο Atromitos Soccer Schools.

H χθεσινή υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τους  Άντι Ιμέρι και Σάνι Ρονάλντο μπορεί να είναι σημαντική για τους ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές ωστόσο είναι το ίδιο σημαντική και για τις ομάδες που έκαναν τα πρώτα τους βήματα πριν έρθουν για να ενταχθούν στις απόλυτα πετυχημένες υποδομές του Ατρόμητου, καθώς είναι μέλη του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου.

Συγκεκριμένα ο Άντι Ιμέρι προέρχεται από τον Κρητικό Αστέρα  και ο Σάνι Ρονάλντο από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

 

 

Ετικέτες

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν παραλείπει να υπενθυμίζει συχνά στους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο όμορφη είναι η ζωή στην Ελλάδα αλλά και πόσο το ίδιο όμορφη είναι η Αθήνα.

Ετικέτες
Μπακαράς
Top Sound
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας