Τελευταία ενημέρωση 04:52, 24 Φεβ 2019
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο περιστεριώτης προπονητής και παλιός άσος του Ατρόμητου Παναγιώτης (Τάκης) Τριανταφύλλου έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σπουδαία δείγματα γραφής στο χώρο των Υποδομών.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία έχει μπει από τη διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου το θέμα πρόσληψης του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Ετικέτες

 Την πεποίθηση της ότι η προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια του Ατρόμητου θα αποδώσει καρπούς έστω αν δεν εκφράζεται μερικές φορές μέσα από τα αποτελέσματα όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη εξέφρασε η Καλομοίρα Κοντομίχη.

Η προπονήτρια του Ατρόμητου τόνισε σχετικά τα εξής:« Η ομάδα μας δουλεύει με συγκεκριμένο πλάνο πληρώνοντας το τίμημα της πικριας. Τα κορίτσια ενθαρυνονται να επιδιώκουν παιχνίδι δημιουργίας παίρνουν τις απαραίτητες εμπειρίες στο κορυφαίο επίπεδο και υστερούν μόνο στα δυναμικά κομμάτια του παιχνιδιού και τη διαχείριση καταστάσεων που στο επίπεδο της ακαδημίας δεν αντιμετωπιζαν . Συνεχίζουμε τη προσπάθεια με πίστη που πηγάζει από το ταλέντο τους και τη γεναιοτητα του εγχειρήματος.

Ετικέτες

 Φιλικό Τουρνουά με κοινωνικό χαρακτήρα θα δώσουν τη Μεγάλη Δευτέρα, Ήφαιστος Περιστερίου , Ηρακλής Περιστερίου και Π.Ο.Α.Λ. Περιστερίου με σκοπό την ενίσχυση άπορων οικογενειών της πόλης μας.

Ετικέτες

 Έτοιμοι για τα Χανιά είναι οι πολίστες του ΓΣΠ για να διεκδικήσουν μια ακόμα νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο φετινό τους στόχο , που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α2 μέσω των Play Off!

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας