Τελευταία ενημέρωση 08:36, 29 Μαρ 2020
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στην τελική ευθεία έχει μπει από τη διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου το θέμα πρόσληψης του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Ετικέτες

 Την πεποίθηση της ότι η προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια του Ατρόμητου θα αποδώσει καρπούς έστω αν δεν εκφράζεται μερικές φορές μέσα από τα αποτελέσματα όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη εξέφρασε η Καλομοίρα Κοντομίχη.

Η προπονήτρια του Ατρόμητου τόνισε σχετικά τα εξής:« Η ομάδα μας δουλεύει με συγκεκριμένο πλάνο πληρώνοντας το τίμημα της πικριας. Τα κορίτσια ενθαρυνονται να επιδιώκουν παιχνίδι δημιουργίας παίρνουν τις απαραίτητες εμπειρίες στο κορυφαίο επίπεδο και υστερούν μόνο στα δυναμικά κομμάτια του παιχνιδιού και τη διαχείριση καταστάσεων που στο επίπεδο της ακαδημίας δεν αντιμετωπιζαν . Συνεχίζουμε τη προσπάθεια με πίστη που πηγάζει από το ταλέντο τους και τη γεναιοτητα του εγχειρήματος.

Ετικέτες

 Φιλικό Τουρνουά με κοινωνικό χαρακτήρα θα δώσουν τη Μεγάλη Δευτέρα, Ήφαιστος Περιστερίου , Ηρακλής Περιστερίου και Π.Ο.Α.Λ. Περιστερίου με σκοπό την ενίσχυση άπορων οικογενειών της πόλης μας.

Ετικέτες

 Έτοιμοι για τα Χανιά είναι οι πολίστες του ΓΣΠ για να διεκδικήσουν μια ακόμα νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο φετινό τους στόχο , που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α2 μέσω των Play Off!

Ετικέτες

Πρόδηλη απογοήτευση έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ατρόμητου η συμπεριφορά των παραγόντων του Ήφαιστου που αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ζώγκο τον οποίο μόλις τον περασμένο χρόνο είχαν πάρει από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έπρεπε να υπάρχει αλλά τελικά δεν εφαρμόζεται στην πράξη με τα σωματεία της πόλης.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας