Τελευταία ενημέρωση 10:45, 06 Δεκ 2019
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Καλοκαιρινό καμπ για τον Ιούλιο διοργανώνει η Κηπούπολη. Η ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο σύλλογος θέλει να ενημερώσει όλους τους αθλητές της ομάδος μας αλλά καί όποιον άλλον αθλητή ενδιαφέρεται ότι κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα στελεχώσει τμήματα με σκοπό την βελτίωση της ατομικής ,τεχνικής και νευρομυικής συναρμογής  με τούς Πασχάλη Χλοψιούδη & Μπαφάκη Αντώνιο.
Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο μας τρείς φορές την εβδομάδα και όλο τον μήνα Ιούλιο !
Όποιος αθλητής ενδιαφέρεται για να δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να καλέσει στα παρακάτω τηλέφωνα εώς της 15/6/2017
(Θέσεις περιορισμένες)
6937279718 & 6945898173».

Ετικέτες

Στη μάχη του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να ριχθεί η Γυναικεία Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ και να εκπροσωπήσει την πόλη μας και τον σύλλογο στη Β' Εθνική στην οποία θα λάβουν μέρος 10 σύλλογοι.

Ετικέτες

Το πετυχημένο έργο του στην Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου για 3η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει ο προπονητής Νίκος Κόμης έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ήδη ο Κόμης έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Team Manager του Γυναικείου Τμήματος Γιώργο Νάο για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς τόσο όσον αφορά τις αποχωρήσεις αλλά και τις μετεγγραφές με στόχο μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Το βιογραφικό του και τις γνώσεις του εμπλούτισε ο Υπεύθυνος Ανάλυσης Αγώνων του Ατρόμητου Κ20 Άγγελος Χόρτσας, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Δημήτρη Χόρτσα.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο το οποίο αφορούσε  την πρόληψη τραυματισμών, την  παρέμβαση αποκατάσταση και επανένταξη από τραυματισμο, την προθέρμανση ανάλυση και μεγιστοποίηση αποδοσης σύμφωνα με τις νέες τάσεις και επιστημονικες έρευνες. Πραγματοποιήθηκε στο  ιστορικό «Camp Nou»  και ομιλητές ήταν γιατροί φυσιοθεραπευτές, γυμναστές ,αναλυτές, προπονητές και ψυχολόγοι ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο

Ετικέτες

 Reunion Συμπαικτών και φίλων.

Παλιοί φίλοι - συμπαίκτες της 10ετιας του '70 και του '80 συναντήθηκαν σε γνωστό καφέ του Χαϊδαρίου και αναπολούσαν μνήμες και αναμνήσεις από την εποχή που έπαιζαν μπάλα μαζί στον Ηρακλή.
Στο  reuion αντάμωσαν «βαριά» ονόματα του ποδοσφαίρου που τίμησαν την φανέλα του Ηρακλή και έκαναν καριέρα στην τότε Α΄ Εθνική ή σε άλλες μικρότερες κατηγορίες και ομάδες.
Όλοι τους αποδέχθηκεντην πρόσκληση  του πρώην παίκτη της ομάδας  Τάκη Αποστολόπουλου που ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Βρέθηκαν οι:
Ζαχαρόπουλος Γιώργος ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Αποστολόπουλος Τάκης ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - LSV 1864 Ladenburg Β΄ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Παντέλης Κώστας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - A.O XANIA - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Τριάντος Άγγελος ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΑΣΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
Τζώρτζης Κώστας ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Δουκίρης Γιάννης
Κούτρης Νίκος
Κούτρης Μίλτος
Ζακουμίδης Κώστας

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας