Τελευταία ενημέρωση 15:09, 20 Μαρ 2019
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας «pitsounicity.gr»  που αφορά στη χρήση συσκευών κινητής τηλεφωνίας από μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ,  εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής Ευάγγελος Πάνου.

«Θα ήθελα για την αποκατάσταση της αλήθειας να σας επισημάνω ότι: 
Α) Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος διεξήγαγε με απόλυτη διαφάνεια διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού αυτού, που αναρτήθηκε και στη Διαύγεια, προσήλθαν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και κατέθεσαν προσφορές, βάσει των οποίων πρόεκυψε ο τελικός ανάδοχος.
Β) Στο πλαίσιο υλοποίησης της συγκεκριμένης σύμβασης, δόθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από τον ανάδοχο προς την ΚΕΔΕ οι συσκευές που αναφέρονται στο περιεχόμενο της ανάρτησης, οι οποίες παραχωρήθηκαν προς χρήση σε όσα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούσαν.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι υπηρεσίες της ΚΕΔΕ λειτουργούν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα. Παρακαλώ,  προς άμεση αποκατάσταση της αλήθειας,  όπως προχωρήσετε στη δημοσίευση της απάντησης. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας».

Ετικέτες

Η ΑΕ Περιστερίου προηγήθηκε στο 67' με τον Χαλικιά αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα καθώς η ΑΕ Ιλίου ισοφάρισε στο 89' με τον Μάλλη και έφυγε με το 1-1 από το Περιστέρι.

Ετικέτες

Τυπική διαδικασία έχουν τα εναπομείναντα παιχνίδια για την Άμιλλα που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ' κατηγορία.

Ετικέτες

Το τελευταίο ματς της χρονιάς δίνει αύριο η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣΠ η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Γ' ΕΣΚΑ θα αντιμετωπίσει αύριο εκτός έδρας την Αναγέννηση Γραμματικού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕ   20:15 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ    
ΤΕ   20:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ    
ΤΕ   21:30 ΚΑΒΑΡΝΟΥ ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ    
ΤΕ   21:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008    
ΤΕ   21:30 Τ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ    
ΤΕ   22:00 1o ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Ζ.Α.Ο.Ν.  
Ετικέτες

Εκκολαπτήριο διεθνών παικτριών η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου καθώς πέντε στελέχη της κλήθηκαν στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Κορασίδων. Συγκεκριμένα οι:

----Αντωνία Κριεζή, Κατερίνα Συρμή, Μαρία Βλασοπούλου στην Εθνική Νεανίδων που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για τη elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από 31 Μαρτίου μέχρι 10 Απριλίου.

----Βασιλική Κατσανού, Ιωάννα Παπαθεοδώρου στην Πολωνία με την Εθνική Κορασίδων για το αναπτυξιακό τουρνουά της ΟΥΕΦΑ από τις 2 μέχρι τις 7 Απριλίου.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας