Τελευταία ενημέρωση 22:11, 19 Σεπ 2018
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τους πρώτους καρπούς του εγχειρήματος που πραγματοποίησε πριν από τρία χρόνια δημιουργώντας το Δίκτυο Σχολών δρέπει πια ο Ατρόμητος.

Ένα εγχείρημα που εξαπλώνεται συνεχώς σε κάθε γωνιά της χώρας μας με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή περισσότερες από 30 ποδοσφαιρικές ακαδημίες από την επαρχία και τα νησιά μας να έχουν ενταχθεί στο Atromitos Soccer Schools.

H χθεσινή υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τους  Άντι Ιμέρι και Σάνι Ρονάλντο μπορεί να είναι σημαντική για τους ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές ωστόσο είναι το ίδιο σημαντική και για τις ομάδες που έκαναν τα πρώτα τους βήματα πριν έρθουν για να ενταχθούν στις απόλυτα πετυχημένες υποδομές του Ατρόμητου, καθώς είναι μέλη του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου.

Συγκεκριμένα ο Άντι Ιμέρι προέρχεται από τον Κρητικό Αστέρα και ο Σάνι Ρονάλντο από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

 

 

Ετικέτες

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν παραλείπει να υπενθυμίζει συχνά στους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο όμορφη είναι η ζωή στην Ελλάδα αλλά και πόσο το ίδιο όμορφη είναι η Αθήνα.

Ετικέτες

Ένας 98αρης, ένας 99αρης κι ένας παίκτης του 2002 υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο κερδίζοντας το πρώτο μεγάλο στοίχημα της μέχρι τώρα διαδρομής τους στο ποδόσφαιρο.

Μετά από εισήγηση του Νταμίρ Κάναντι τις επόμενες μέρες  υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο οι Γιώργος Νταβιώτης, Άντι Ιμέρι και Ρονάλντο Σάνι.

Ο Νταβιώτης γεννηθείς το 1998 είναι αριστούχος φοιτητής που ξεκίνησε από την Ακαδημία του Άγιου Ιερόθεου και σε ηλικία 16 ετών ήρθε στον Ατρόμητο πηγαίνοντας αμέσως στην ομάδα Κ20.

Ο Άντι Ιμέρι γεννημένος το 1999 ήρθε από τα Χανιά και αγωνίστηκε αρχικά στην Κ17 και κατόπιν στην Κ20.

Ο Ρονάλντο είναι από την ακαδημία του Ατρόμητου, ήρθε από τη Μεταμόρφωση και οι ειδικοί διακρίνουν στο πρόσωπο του ένα σπουδαίοο ταλέντο

Ετικέτες

Με απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή σκέφθηκε η σημερινή εκδήλωση ενημέρωσης γονέων που πραγματοποίησε η Ακαδημία του Άγιου Ιερόθεου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ15 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου.

Ετικέτες
Μπακαράς
Top Sound
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας