Τελευταία ενημέρωση 18:27, 20 Φεβ 2020
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Αναπάντεχη ήττα στους Αμπελόκηπους γνώρισε ο Ιπποκράτης με σκορ 1-0 και έμεινε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας χάνοντας έδαφος.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Βούρλης στο 48'.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ρόκος, Στρέμπας (80′ Τσιομπίκος), Μαυροπούλης (54′ Κίτσος), Μπλίκας, Κερασίδης, Αναστασάτος, Ανδριόπουλος, Λάτζι, Βούρλης (65′ Ντάτζα), Τοπάλης, Κόκτι (73′ Μανοδήμος)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Σεργάκης, Ζεύγουλας, Δημητρακόπουλος, Γκέκας, Ζήκος, Θώδας, Λουκάκης, Δρόσος, Τζαβάρας, Τσαγρής

 

Ετικέτες

Ακόμη μια ήττα για τα Πράσινα Πουλια, αυτή τη φορά μέσα στο Περιστέρι από το Δάσος Χαϊδαρίου με 3-1.

Στο 33′ ο Αποστολίδης έκανε το 0-1, με τον Σιχλιμίρη στο 38′ να κάνει το 0-2. Στο 60′ ο Γκέτσι μείωσε σε 1-2, αλλά στο 71′ ο Παπαμιχαήλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Σουλολάρι, Μουράτης (78′ Ζαμάν), Οικονόμου (46′ Καραμπατέας), Γιαννάκης, Μελισσουργός, Τσουτσουκλάρης, Ζώτος (78′ Αρσενίδης), Γαβριήλ, Κακλαμάνης (46′ Δήμου), Γκέτσι, Θεοχάρης.

ΔΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Παπαχαρίσης, Δακλάδας, Μούγιος, Νικολόπουλος, Παχατούρας (46′ Ζήσιμος), Σιχλιμίρης, Σιαδήμας (78′ Τσίγαλος), Αποστολόπουλος, Παπαμιχαήλ (74′ Πρασίνης), Αποστολόπουλος (68′ Σιατρίκας).

 

Ετικέτες

Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Κ.Υ.Β.Ε του Δήμου Περιστερίου  και σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του συλλόγου, ο Σκακιστικός Ομιλος Περιστερίου  βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν για το έτος 2019 και έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Περιστερίου κ Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλογου μας  κ. Παναγιώτης Καραθανασόπουλος, η  αντιδήμαρχος περιβάλλοντος & ποιότητας ζωής κα. Μαρία Τσιώτα Μάρκου,ο Αντιδήμαρχος πόλης κ.Βασίλειος Μπέτσης,ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής πολτικής κ.Γεωργιος Τσίνας, ο Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πολιτικής κ. Αναστάσιος Θεοδωράκος ο Δημοτικός  σύμβουλος και πρόεδρος  της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. κ.Αναστάσιος Καλιάφας,ο Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κ. Αλέξανδρος Πλέστης ,η δημοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κα Ελίνα Ιατροπούλου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι : κ.Ιωάννης Καλαντώνης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και η διαμερισματική σύμβουλος κα Δέσποινα Καρυώτου.