Τελευταία ενημέρωση 06:04, 04 Αυγ 2021
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τον Παύλο Καλέμη ενέταξε στο δυναμικό της η Κηπούπολη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου εντάχθηκε και ο ακραίος επιθετικός χαφ, ΚΑΛΕΜΗΣ Παύλος.
Καλώς ήλθες Παύλο, ευχόμαστε υγιή & εποικοδομητική αγωνιστική σεζόν.
Ετικέτες

Δοκιμές για παίκτες γεννημένους το 2006-2007 και 2008 θα πραγματοποιήσει η ακαδημία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου.

Ετικέτες

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 07/07/21 μεταξύ του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου κου Καλαντώνη Γιάννη και της υπ.Επικ.& Δημ.Σχέσεων του Συλλόγου κας Σκορδάκη Νατάσας, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κο Καρανίκα Γιώργο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΕΕ μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο κος Γ. Καλαντώνης τόνισε στον κο Γ. Καρανίκα ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου έθεσε τις βάσεις και έχει σαν στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του Συλλόγου, ώστε να καταστεί πυρήνας όλης της Δυτικής Αθήνας για την καλύτερη & αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση του εμπορικού κόσμου. Επίσης, μετέφερε τον προβληματισμό και την αγωνία των συναδέλφων-εμπόρων για την επιβίωση του κλάδου θέτοντας επιτακτικά την άμεση λύση των προβλημάτων (χρηματοδότηση, ακατάσχετος επιχειρηματικός λογ/μος, ρυθμίσεις πολλών δόσεων φορολογικών & ασφαλιστικών υποχρεώσεων, φοροελαφρύνσεις, μεγαλύτερη & ευκολότερη πρόσβαση σε προγράμματα ΕΣΠΑ κτλ). Με τη σειρά του ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού εμπορίου – πρόεδρος της ΕΣΕΕ – κος Γ. Καρανίκας αφού συνεχάρει τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου για την αποτελεσματικότητα του, δήλωσε την απεριόριστη στήριξη του τονίζοντας ότι οι δυο φορείς (ΕΣΕΕ & Εμπορικός Συλλόγος Περιστερίου) στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αρχίσουν κοινές δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην πόλη του Περιστερίου, δίνοντας <ανάσα> σε χιλιάδες εμπόρους & επαγγελματίες της περιοχής.

Ετικέτες

Βατή κρίνεται για το Περιστέρι η κλήρωση του Basketball Champions League, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες διαμορφώνουν ακόμη τα ρόστερ τους.

Ετικέτες

Πέντε ανανεώσεις

Την ανανέωση της συνεργασίας με 5 ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Ιπποκράτης.

Αναλυτικά

Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ρουμελιωτάκη Κώστα, Κούρτη Κωνσταντίνο και Χήρα Δημήτρη..

Ο Ρουμελιωτάκης την προηγούμενη σεζόν είχε με την ομάδα μας 11 συμμετοχές (9 πρωτάθλημα – 2 κύπελλο) και 1 γκολ.
Ο Κούρτης την προηγούμενη σεζόν είχε με την ομάδα μας 4 συμμετοχές (2 πρωτάθλημα – 2 κύπελλο).
Ο Χήρας την προηγούμενη σεζόν είχε με την ομάδα μας 3 συμμετοχές (1 πρωτάθλημα – 2 κύπελλο).

Πηγή stoplekto.gr

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας