Τελευταία ενημέρωση 22:09, 04 Αυγ 2020
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στο παρόν, το παρελθόν και στο μέλλον αναφέρθηκε ο Γιώργος Σπανός κατά την παρουσίαση του Νταμίρ Κάναντι.  Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό της περυσινής σεζόν, αλλά απέφυγε να ρίξει το φταίξιμο σε Γιάννη Αναστασίου και Σάββα Παντελίδη.

«Χαίρομαι που έχω δίπλα τον κ. Κάναντι για να δημιουργήσουμε τον Ατρόμητο της επόμενης μέρας. Με τη δική μας βοήθεια θέλουμε και πάλι τη δημιουργία μιας ομάδας με μεγάλες βλέψεις», είπε δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Όταν αποχαιρετιστήκαμε πέρυσι, είχαμε πει εις το επανιδείν, αλλά ειλικρινά δεν περιμέναμε τόσο άμεση εφαρμογή. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Ο Κάναντι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με μας. Χαίρομαι που έχω δίπλα τον κ. Κάναντι για να δημιουργήσουμε τον Ατρόμητο της επόμενης μέρας. Με τη δική μας βοήθεια θέλουμε και πάλι τη δημιουργία μιας ομάδας με μεγάλες βλέψεις.

Θέλουμε να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Αλλά είμαστε και πάλι εδώ με όρεξη και κίνητρο. Ο Ατρόμητος με τον Κάναντι είχε ταυτότητα και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Οι θέσεις για την Ευρώπη θα λιγοστέψουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους ή ότι δεν ονειρευόμαστε. Πάντα κοιτάμε ψηλά. Ελπίζω και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε ψηλά.

Εύχομαι τα καλύτερα στον κόουτς και στον νέο του βοηθό. Το υπέρ σε αυτή τη συνεργασία είναι ότι γνωριζόμαστε. Ο Κάναντι ξέρει τους πάντες που εργάζονται εδώ. Η δουλειά δεν θα είναι εύκολη. Δεν υποσχόμαστε πράγματα. Έχει επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο.

Αν κάποτε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και εγώ αποχωρήσω, να θυμάστε ότι εγώ δεν άφησα καμένη γη. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, η ομάδα δεν θα έχει χρέη, θα έχει γήπεδο, θα έχει προπονητικό κέντρο, ένα από τα καλύτερα. Έχουμε πετύχει πράγματα με σφεντόνες, όταν οι άλλοι έχουν μυδράλια. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είμαστε 15 χρόνια εδώ και δεν δίνουμε εξετάσεις ως προς αυτά.

Είμαστε σε συζητήσεις με την Κυβέρνηση ώστε να επιστρέψει ένα ποσοστό κόσμου στα γήπεδα. Όταν παίζουμε ποδόσφαιρο, το κάνουμε για τον κόσμο, γιατί είναι ένα άθλημα συναισθήματων. Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο»

Ετικέτες

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που περιελάμβανε από παραλαβή μάσκας και αντισηπτικού μέχρι και θερμομέτρηση, ο Ατρόμητος παρουσίασε τον Νταμίρ Κάναντι παρουσία φιλάθλων σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Αυστριακός τεχνικός έδωσε την υπόσχεση ότι θα γίνει ξανά ισχυρή η ομάδα, ενώ επεσήμανε ότι ξεκινάει από το μηδέν και πως δεν υπάρχει στο μυαλό του το παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την επιστροφή του στον Ατρόμητο: «Αρχικά να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθατε εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω τόσο κόσμο σε τέτοια κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Είχαμε δύο εξαιρετικά χρόνια. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που επέστρεψα. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση και πάντα παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας. Δεν μου ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορώ να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ο στόχος είναι οι πρώτες έξι θέσεις, κάτι που πιστέψτε με δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Για αυτό θα παλέψουμε όμως και για αυτό θα φτιάξουμε με τον πρόεδρο μια πολύ δυνατή και ισχυρή ομάδα».


Για το αν έχει έρθει με συγκεκριμένη ατζέντα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας: «Σίγουρα, θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Μόλις χθες το απόγευμα ήρθα στην Αθήνα. Πάντα παρακολουθούσα την ομάδα και έχω σκέψεις για το πού χρειάζονται αλλαγές. Παρακολουθούσε όμως και από την τηλεόραση. Είμαι σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή, αλλά το πιο σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Ατρόμητος που πρέπει να πληρώσει (σ.σ. γέλια). Ωστόσο, θέλουμε να φτιάσουμε μια διψασμένη και νεανική ομάδα.

Για το αν θα χρειαστεί χρόνος για το χτίσιμο, όπως απαιτήθηκε και όταν πρωτοανέλαβε την πρώτη σεζόν: «Αυτό που είδα στην προηγούμενη θητεία για το πόσο δύσκολο είναι να πάρεις από την αρχή τα θετικά αποτελέσματα. Ναι, είχαμε δεχθεί έξι γκολ σε φιλικά, αλλά δεν τους δίνω καμία σημασία. Αυτό θα γίνει και φέτος. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια θετική αύρα εν όψει της πολύ δύσκολης προετοιμασίας που έρχεται. Θα είναι μια επίπονη διαδικασία, αλλά πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αρχίζουμε εντελώς από το μηδέν. Δεν έχει σημασία τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν. Κοιτάμε το μέλλον. Θα προσέξουμε όλες τις λεπτομέρειες. Θέλουμε και τύχη στις μεταγραφές. Θα δουλέψουμε με όλο το σταφ για το καλύτερο δυνατό».

Για το αν οι επιτυχημένες σεζόν είναι ένα έξτρα βάρος ή ένα έξτρα κίνητρο: «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Δεν μετράει. Κοιτάμε το σήμερα. Το αφήνουμε εντελώς πίσω μας. Επικεντρωνόμαστε στο μέλλον».

Για τις Ακαδημίες: «Αύριο στο Πήλιο θα πάρουμε τρεις παίκτες από τις Ακαδημίες μας για να τους δούμε. Στόχος μας είναι να τους εξελίξουμε για την πρώτη ομάδα. Αν ψάξουμε ένα θετικό, είναι ότι έπαιξαν νέα παιδιά. Ήδη υπάρχουν παιδιά από τις Ακαδημίες και μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω τους. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που όπως είπε και ο κόουτς θα τους αξιολογήσει».

Για την εικόνα του Ατρόμητου και πάνω σε τι θα θελήσει να δουλέψει: «Είναι δύσκολο να αναλύσουμε θέματα τακτικής και φιλοσοφίας. Σε αυτό θα αρχίζουμε να δουλεύουμε αύριο. Αλλά θέλω μια γενναία ομάδα, επιθετική, με μεγάλη δύναμη και πολλή δουλειά στο γήπεδο. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την περασμένη σεζόν, επειδή άλλαξαν προπονητές. Θέλω να δώσω ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα».

Ετικέτες

Πήρε τον Ζευκιλή

Τον 22χρονο winger Zευκιλή απέκτησε ο Ηρακλής.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Άλλη μια μεταγραφή. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ Κωνσταντίνο Ζευκιλή, γεννημένο το 1998.
Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Ετικέτες

Δυο φιλικά παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στα Χάνια του Πηλίου.

Το πρώτο με τον ΠΑΟΚ στις 6 Αυγούστου(19.30) και το δεύτερο με τον Βόλο στις 13 Αυγούστου(19.30).

Με την επιστροφή από το Πήλιο θα δοθεί στους παίκτες διήμερο ρεπό στις 15 και 16 Αυγούστου.

Από εκεί και έπειτα είναι προγραμματισμένα δυο ακόμα φιλικά ενώ οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις για ακόμα τρία μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής οριστικοποιημένα είναι τα φιλικά με ΟΦΗ στις 29 Αυγούστου στο Περιστέρι και με τον Αστέρα Τρίπολης στις 2 Σεπτεμβρίου στην Αρκαδική πόλη.

Ετικέτες

Tην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς με πολλά όνειρα θα πραγματοποιήσει αύριο ο ΑΟ Περιστερίου. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή 31/07/2020 ξεκινάει η προετοιμασία του Α. Ο. Περιστερίου υπό τις οδηγίες του Αλβέρτου Παπαδάκη, με μεγάλη αισιοδοξία για τη νέα χρονιά έπειτα από την περσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας. Το ΔΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου προχώρησε σε απολύμανση σε όλο το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Τη Δευτέρα (3/8) και την Τρίτη (4/8) θα πραγματοποιηθούν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών σε 2 γκρουπ. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αφού η τελευταία θα στηριχθεί κατά 80% στον περσινό κορμό».

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας