Τελευταία ενημέρωση 10:55, 15 Ιουλ 2020
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Νέος πρόεδρος θα ηγηθεί της Κηπούπολης καθώς ο Δαβιλάς δεν μετέχει στο διοικητικό σχήμα που προέκυψε μετά τις χθεσινές εκλογές. Μαζί του και οι μέχρι πρότινος αντιπρόεδροι Μπούρης και. Κοτζαμάνης.

Πρώτος  αναδείχθηκε ο  Λίτσας Βασίλης 24 ψήφους ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Αυδής Κώστας, Παπαδόπουλος Σωτήρης και Σαββουλίδης Σταύρος  με 23 ψήφους.

Οι σταυροί

Λίτσας Βασίλης 24

Αυδής Κωνσταντίνος 23

Παπαδόπουλος Σωτήρης 23

Σαββουλίδης Σταύρος 23

Γεωργιάδης Βασίλειος 20

Σταματογιαννόπουλος Κωνσταντίνος 19

Σούμπας Κωνσταντίνος 18

Μίγκος Σπύρος 17

Ευσταθίου Βασίλης 15

Δημητριάδης Χρήστος 13

Αντωνίου Κώστας 10

30 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα και 3 άκυρα.

Ετικέτες

Για μια ακόμη σεζόν (2020-21) ο Θόδωρος Τρανός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ήφαιστου. «Το ήθος και η εργατικότητα του αποτελούν εχέγγυο επίτευξης των στόχων του Ήφαιστου για τη νέα αγωνιστική περίοδο» αναφέρει η διοίκηση. Εξάλλου, μετά από  την απόφαση της ΕΠΣΑ  για διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ήφαιστος κατέλαβε την 5η θέση στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας φλερτάροντας μάλιστα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν και με τις πρώτες θέσεις. «Θα θέλαμε να συγχαρούμε  τους ποδοσφαιριστές ,τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τον φροντιστή, την διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας για στην στήριξη τους» καταλήγει η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ετικέτες

Ο βοηθός προπονητής του ΑΟ Περιστερίου Χρήστος Παλλίδης  μίλησε στο «Αθλητικό Περιστέρι» για τη φετινή πετυχημένη  πορεία στο πρωτάθλημα (5η θέση) αλλά και στο Κύπελλο ΕΠΣΑ καθώς η ομάδα έφθασε μέχρι τα ημιτελικό βγαίνοντας εκτός από τον Φωστήρα.  Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «Στο πλαίσιο του προγραμματισμού στην έναρξη της  χρονιάς, είχαμε θέσεις τους εξής στόχους: Το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας να μπορεί παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας  στους αγώνες. Να είναι όλοι διαθέσιμοι, χωρίς τραυματισμούς. Αν προκύψει κάποιος τραυματισμός να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αποκατάστασης. Να μην κάνει η ομάδα αγωνιστική «κοιλιά». Θεωρώ λοιπόν ότι μέχρι σήμερα έχουμε επιτύχει όλους τους ανωτέρω στόχους ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ή απαισιόδοξη πρόβλεψη. Η χρονιά ήδη είναι επιτυχημένη γεγονός που δημιουργεί την διάθεση για επανασχεδιασμό των στόχων.  Για την Κ18 της οποίας είναι προπονητής τόνισε: «Τα παιδιά κρατούν το μέλλον στα χέρια τους. Για το λόγο αυτό εμείς οι «μεγάλοι» έχουμε την τεράστια ευθύνη να τα καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνουν το μέλλον καλύτερο από το παρόν. Στην Κ18 και σε κάθε αγωνιστικό αναπτυξιακό τμήμα προσπαθώ να διδάξω ένα πολύ απαιτητικό στυλ παιχνιδιού μέσα από το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλό ρυθμό». Τέλος για τα μελλοντικά του σχέδια σημείωσε:« Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και θα αναφερθώ στον βασικό εκπρόσωπο αυτής τον Νίκο Αναστασόπουλο. Φυσικά, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον προπονητή  κ. Παπαδάκη και να τον ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία.. Βεβαίως, θα χαρώ να συμμετάσχω και στον προγραμματισμό της νέας χρονιά που έρχεται».

Ετικέτες

Τη συνεργασία του με τον περιστεριώτη προπονητή Βασίλη Βόγλη ανανέωσε ο Ιπποκράτης επιβραβεύοντας την συμβολή του στην άνοδο της Ομάδας στη Β' κατηγορία.

 

Ετικέτες

Την άνοδο στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Ιπποκράτης σε μια πολύ όμορφη γιορτή που έγινε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων στο Μπουρνάζι.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

200άρης ο Ρισβάνης!

200άρης ο Ρισβάνης!

14 Ιουλ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πρώτη συγκέντρωση 29 Ιουλίου

Πρώτη συγκέντρωση 29 Ιουλίου

14 Ιουλ 2020 Κηπούπολη

Τελική ευθεία για προπονητή
Ανακοίνωσε Λ.Πολίτη

Ανακοίνωσε Λ.Πολίτη

14 Ιουλ 2020 Άγιος Ιερόθεος

Ο Κορακάκης επιστρέφει στην Κ19!

Ο Κορακάκης επιστρέφει στην Κ19!

14 Ιουλ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Το «αντίο» του Χόρτσα!

Το «αντίο» του Χόρτσα!

14 Ιουλ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας