Τελευταία ενημέρωση 20:36, 21 Απρ 2019
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Πλήθος επισήμων αλλά και εκατοντάδες φίλοι του που κατέκλυσαν το ΚΥΒΕ Περιστερίου τίμησαν με την παρουσία τους την κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου Δυτικού Τομέα Δημήτρη Μουλιάτου. 

Ετικέτες

Παίκτης του Περιστερίου πρέπει να θεωρείται ο Σκούτσι Σμιθ, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία και τον Αμερικανό να εντάσσεται άμεσα, αντικαθιστώντας τον Ράιαν Χάροου.

Ετικέτες

Τις πρωταθλήτριες ομάδες Εφήβων και Παίδων που κατέκτησαν την κούπα στην Αθήνα τίμησε η διοίκηση του ΓΣΠ στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Ακαδημίας Γιώργος Παρδακίδης είπε σχετικά:«Δεν είναι τίποτα εύκολο στον αθλητισμό και στις ομάδες, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, αλλά πίσω από αυτό κρύβεται πάρα πολύ δουλειά. Προβληματισμός και συγκέντρωση για τα παιχνίδια μιας ιδιαίτερης προσπάθειας ετών γεμάτης σκληρής δουλειάς , καλές και κακές στιγμές με ένα αποτέλεσμα που μας δικαιώνει!

Τιμήσαμε αρχικά τους κόπους τους και στη συνέχεια τους ευχαριστήσαμε για την πρωτιά τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Καθημερινός στόχος μας είναι να ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά με στόχο και γνώμονα τόσο την κορυφή όσο και το χαμόγελο των αθλητών μας».

Ετικέτες

Μια μεγαλειώδη προεκλογική ομιλία που θα αφήσει έντονο το αποτύπωμά της σε τούτη την προεκλογική περίοδο πραγματοποίησε χθες στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μουλιάτος.

Παρουσία εκατοντάδων φίλων του αλλά και δεκάδων επισήμων από όλες τις βαθμίδες της πολτικής ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης που κατέκλυσαν τον εσωτερικό αλλά και τους εξωτερικούς χώρους  ο Δημήτρης Μουλιάτος, που συστρατεύεται με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη, μίλησε για το όραμά του την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Αττικής.

Η εκδήλωση είχε ωστόσο τεράστια οργανωτική επιτυχία και από την πρώτη στιγμή ο καλεσμένος ένιωσε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Επτά ομοιόμορφα ντυμένα κορίτσια, πρόσφεραν από ένα λουλούδι στους καλεσμένους ενώ η Γραμματέας του Δημήτρη Μουλιάτου, Κική Ιονά είχε φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια μιας εκδήλωσης που πραγματικά έκανε αίσθηση.

Την παρουσίαση έκανε η Νένα Χρονοπούλου η οποία αναφέρθηκε με λόγια καρδιάς για την σχέση της με τον Δημήτρη Μουλιάτο και την προσφορά του στην κοινωνία αλλά και στους ανθρώπους με ξεχωριστές ικανότητες.

Την ηχητική κάλυψη με την αρτιότητα και την ποιότητα που την έχει καταστήσει κορυφαία στο χώρο της πρόσφερε η εταιρία Top Sound/ Νίκος Αναστασόπουλος.

Ετικέτες

Ξεκινούν αύριο οι από κοινού κολυμβητικοί  αγώνες που διοργανώνουν ο Γ.Σ. Περιστερίου με τον Γλαύκο, τους “48 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Ις΄ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ » και «20ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2019»

Οι δύο σύλλογοι, έπειτα από πολλές επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις που έχουν συμβεί στην πόλη του Περιστερίου τα τελευταία 20 χρόνια, θα συνδιοργανώσουν τους διασυλλογικούς αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου (12-14/4). Οι αγώνες αφορούν προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα με περισσότερους από 1.000 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

                                                  Προαγωνιστικές κατηγορίες
Κάθε σύλλογος μετέχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών-τριών στην ηλικία των 9 ετών. Κάθε σύλλογος μπορεί να συμμετάσχει σε κάθε αγώνισμα με οκτώ (8) κολυμβητές και οκτώ (8) κολυμβήτριες στην ηλικία των 10 ετών.

Κάθε σύλλογος μπορεί να συμμετάσχει σε κάθε αγώνισμα με έξι (6) κολυμβητές και έξι (6) κολυμβήτριες  ανά ηλικία και αγώνισμα για αυτές των  11 – 12 ετών.

Κάθε κολυμβητής, –τρια,  11-12 ετών έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε δύο (2) αγωνίσματα ανά αγωνιστική  ενότητα  και  μέχρι  τρία  (3)  συνολικά,  ενώ  οι  9-10  ετών  έχουν  δικαίωμα  να συμμετάσχουν σε δύο (2) αγωνίσματα συνολικά

Για την ηλικία 11 ετών από τα τρία (3) ατομικά αγωνίσματα, τουλάχιστον το ένα (1) ΔΕΝ θα είναι αγωνισμα ελευθερου στυλ

Για την ηλικία των 12 ετών απο τα τρία (3) ατομικά αγωνίσματα μόνο ένα (1) μπορεί να είναι αγώνισμα αποστάσεως 50μ.

                                               Αγωνιστικές κατηγορίες
Κάθε σύλλογος μετέχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών τριών σε κάθε αγώνισμα, εκτός από τα αγωνίσματα των 800μ. Ελεύθερο και 1500μ. Ελεύθερο (Ανδρών και Γυναικών). Στα πιο πάνω θα διεξαχθούν  από  μία  σειρά  στα  800μ.  Ανδρών  -Γυναικών  και  1500μ.  Ανδρών    Γυναικών,  τις οποίες  θα  συνθέσουν  οι  μετέχοντες  που  έχουν  τις  8  καλύτερες  επιδόσεις  από  1/11/2018, αντίστοιχα.

Κάθε  κολυμβητής,  –τρια  έχει δικαίωμα  να  συμμετάσχει  το  πολύ  μέχρι τρία  (3)  αγωνίσματα  και μέχρι δύο (2) αγωνίσματα στην ίδια αγωνιστική ενότητα.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας