Τελευταία ενημέρωση 02:37, 14 Ιουλ 2020
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σήμερα θα ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Άγιου Ιερόθεου έπειτα από τις χθεσινές εκλογές.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση από τις εκλογές που προέκυψαν χθες στα γραφεία του συλλόγου μας.
Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε με ένα στόχο, την αγωνιστική βελτίωση και πρόοδο της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι θέσεις που θα έχουν τα πρόσωπα που εξελέγησαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο».

Ετικέτες

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΟ Περιστερίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα την ερχόμενη περίοδο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Αναστασόπουλος (φωτό) προχώρησε σε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του συλλόγου τα οποία προχώρησαν κατόπιν στη διαδικασία των εκλογών.

Το νέο δ.σ θα συγκροτηθεί αύριο σε σώμα για να ορίσει άλλωστε και το νέο πρόεδρο καθώς ο Νίκος Αναστασόπουλος έχει διαμηνύσει εγκαίρως ότι θα είναι κοντά στον σύλλογο ως απλό μέλος.

Ετικέτες

Αύριο το απόγευμα στις 6 είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον ΑΟ Περιστερίου.

Όπως έχει ήδη κάνει γνωστό ο Νίκος Αναστασόπουλος δεν θα παραμείνει στη θέση του προέδρου ωστόσο θα συμπεριληφθεί μαζί με τα άλλα μέλη στο νέο δ.σ.

Ετικέτες

Τις ανόδους των τμημάτων μπάσκετ και πινγκ πονγκ θα γιορτάσει την Π'εμπτη η Ανθούπολη.

Η ανακοίνωση

«Διπλή φιέστα θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γιαννάκου, στις 19:30, για την ΑΝΟΔΟ των ομάδων μας, τόσο του ποδοσφαίρου που κατάφερε να ανέβει στην Α' κατηγορία ΕΠΣΑ, όσο και για την ομάδα μας στο πινγκ πονγκ που και αυτή με τη σειρά της πήρε την ΑΝΟΔΟ στην Α' κατηγορία.
Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη γιορτή μας!»

Ετικέτες

Μετά και την απόφαση της διακοπής των πρωταθλημάτων, βάση της τελικής κατάταξης των ομάδων στα Πρωταθλήματα ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για την Α2 Εθνική κατηγόρια Γυναικών, η ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης κατέλαβε την 4η θέση με 37 βαθμούς, ίδιους βαθμούς με την ομάδας της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα κατάταξης.

Η βαθμολογία

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας