Τελευταία ενημέρωση 14:49, 17 Ιουν 2019
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ενημέρωσε ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό (3/6, 21:00). 

Ετικέτες

Την Ακαδημία Πανελληνίου Καρδίτσας επισκέφθηκε ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών ΑτρόμητουΤόλης Αποστόλου, ο οποίος ενημερώθηκε και συζήτησε με τους προπονητές για την πορεία των τμημάτων στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Μαζί με τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας του Πανελληνίου Καρδίτσας βρέθηκε στο Γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας, προκειμένου να παρακολουθήσει φιλικά παιχνίδια της Κ-14 και Κ-16 της Ακαδημίας, με τα αντίστοιχα της Ακαδημίας Δήμητρας Τρικάλων.

Κατά την παραμονή του Τόλη Αποστόλου στην διάρκεια των αγώνων με το έμπειρο μάτι του δεν παρέλειψε να κρατά σημειώσεις και στο τέλος να εκφράζει την ικανοποίηση του μιλώντας με όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Άγιου Ιερόθεου που θα έχει χαρακτήρα απολογισμού των πεπραγμένων αλλά και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Είναι πολύ πιθανόν μάλιστα να γίνει αλλαγή στη θέση του προέδρου καθώς ο νυν πρόεδρος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου.

Ετικέτες

Την 3η θέση κατέκτησε η Ισμήνη Μαρτίνη στον ακοντισμό, στους αγώνες με την επωνυμία «Ευάγγελος Δεπάστας» οι οποίοι διεξήχθησαν στο Σχηματάρι Βοιωτίας, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019.

Η αθλήτρια του  Θέρσιππου σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 34,67μ. και άφησε υποσχέσεις ότι πολύ σύντομα θα ρίξει το ακόντιο, ακόμα πιο μακριά.

Ετικέτες

Στον 1ο όμιλο της Β' ΕΣΚΑ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η Ανδρική Ομάδα του Φίλιππου η οποία δεν μπόρεσε τελικά να κρατηθεί στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού μπάσκετ.

Η περιστεριώτικη ομάδα έμαθε λοιπόν και τους αντιπάλους της:

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Ο «χεράς» Steven Gray μένει Περιστέρι!

Ο «χεράς» Steven Gray μένει Περιστέ…

17 Ιουν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Τα ΓΣΠάκια ομόρφυναν την Χωράφα!

Τα ΓΣΠάκια ομόρφυναν την Χωράφα!

17 Ιουν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Συνεχίζει και ο Χαλικιάς

Συνεχίζει και ο Χαλικιάς

17 Ιουν 2019 Ένωση Περιστερίου

Ανανέωσε και ο Μακρίδης!

Ανανέωσε και ο Μακρίδης!

16 Ιουν 2019 Άγιος Ιερόθεος

Γιόρτασε τη λήξη της σεζόν!

Γιόρτασε τη λήξη της σεζόν!

16 Ιουν 2019 Θέρσιππος

Πεδουλάκης: «Χτίζουμε νοοτροπία»

Πεδουλάκης: «Χτίζουμε νοοτροπία»

16 Ιουν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας