Τελευταία ενημέρωση 13:38, 08 Ιουλ 2020
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μετά και την απόφαση της διακοπής των πρωταθλημάτων, βάση της τελικής κατάταξης των ομάδων στα Πρωταθλήματα ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για την Α2 Εθνική κατηγόρια Γυναικών, η ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης κατέλαβε την 4η θέση με 37 βαθμούς, ίδιους βαθμούς με την ομάδας της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα κατάταξης.

Η βαθμολογία

Ετικέτες

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στον Άγιο Ιερόθεο, αυτή τη φορά η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Μπριστογιάννη.

Η ανακοίνωση

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Άγιου Ιερόθεου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Μπριστογιάννη.

Ο 20χρονος μέσος που αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από την Αμιλλα Περιστερίου τα έχει πάει εξαιρετικά με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του και η διοίκηση μας έδειξε από την αρχή τη διάθεση να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό. Ευχόμαστε στον Κώστα Μπριστογιάννη καλή αγωνιστική σεζόν».

Ετικέτες

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Α' όμιλο της Α' κατηγορίας του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος πανηγυρίζει ο Επικούρειος μετά την ομόφωνη απόφαση της αρμόδια επιτροπής διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα μέχρι τον Μάρτιο που διακόπηκε λόγω του covid19, ο Επικούρειος επέδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα και δικαίως οδηγούσε την κούρσα έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και μόλις μια ισοπαλία και μια ήττα.

Πλέον οι υπεύθυνοι της ομάδας θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

 

Ετικέτες

Ο Επικούρειος και ο Ταξιάρχης αναδείχθηκαν πρωταθλητές από τους δύο ομίλους της Α' κατηγορίας του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για οριστική διακοπή του.

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΑΠ σε συνεδρία του την 30/05/2020, έχοντας κατά νου όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του SARS COVID-19, πήρε την τελική απόφαση σε σχέση με τη συνέχιση ή μη των πρωταθλήματος.

Ανατρέχοντας στο καταστατικό αλλά και στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόνοια που προβλέπει θέματα διακοπής πρωταθλήματος λόγω πανδημίας ή λόγω ανωτέρας βίας.
Παράλληλα όμως, και σύμφωνα με την προκήρυξη του 35ου Τουρνουά στο άρθρο 4 παρ.2 αναφέρει ρητά και επί λέξει τα ακόλουθα:
“Σε περίπτωση διένεξης ή ύπαρξης κενού τόσο στον πειθαρχικό κώδικα όσο και στον ΚΑΠ το Δ.Σ. της ένωσης (ΕΠΣΑΠ) αποφασίζει εντός του πλαισίου τόσο του κανονισμού και της προκήρυξης του 35ου τουρνουά”.

Στη βάση της πιο πάνω πρόνοιας, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει τον Άμεσο Τερματισμό της φετινής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, περιόδου 2019 – 2020. Η πιο πάνω απόφαση του Δ.Σ. ήταν αποτέλεσμα πάρα πολλών διεργασιών, οι οποίες βρίσκονταν σε εξέλιξη από την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων, σε συνεννόηση πάντοτε με τις αρχές του Δήμου και στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί και των διαταγμάτων που έχουν εκδοθεί και εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ, στα πλαίσια της πανδημίας του SARS COVID-19.

Ενόψει των πιο πάνω, το Δ.Σ. πήρε την απόφαση του τερματισμού του φετινού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου για τους πιο κάτω λόγους:
1.Την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων
2.Την μη ικανότητα (χρονικά) των ομάδων για προετοιμασία με τις νέες προυποθεσεις τήρησης κανόνων υγιεινής.
3.Την μη δυνατή πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού Πρωτοκόλλου βαση νομοθετικής ρύθμισης για την αντιμετώπιση του ιού SARS Covid-19.
(Το υφιστάμενο Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας προβλέπει ότι σε περίπτωση ύπαρξης θετικού κρούσματος είτε ποδοσφαιριστή είτε μέλους της ομάδας, θα απαιτείται ο περιορισμός για 14 ημέρες ολόκληρης της ομάδας. Αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, καθιστά ανισορροπία στο πρωτάθλημα).

Βαση των ανωτέρω, το Δ.Σ. πήρε ομόφωνα την απόφαση να επικυρώσει τις βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής του πρωταθλήματος και στις δυο κατηγορίες. Ο κυπελλούχος επειδή δεν έχει αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών προκύπτουν τα εξής:

Με ομόφωνη απόφαση την ανάδειξη των πρωταθλητών:
Πρωταθλητής Ά ομίλου Ά κατηγορίας : Επικούρειος
Πρωταθλητής ΄Β ομίλου Ά κατηγορίας : Ταξιάρχης
Πρωταθλητής ΄Β κατηγορίας : Ατρόμητος
Πρωταθλητής Ήθους: Αετός

Με ομόφωνη απόφαση την ανάδειξη του κυπελλούχου:
Κυπελλούχος: Μετά από κλήρωση μεταξύ των ομάδων στα ημιτελικά και στον τελικό.

Με ομόφωνη απόφαση τον προβιβασμό των ομάδων από την Β΄ Κατηγορία στην Α΄ Κατηγορία:
Ατρόμητος – Παλατιανή – Κένταυρος – Κεραυνός.

Με πλειοψηφία υπέρ της απόφασης να υποβιβαστούν οι ομάδες από την Α΄ Κατηγορία στην Β΄ Κατηγορία:
Όλυμπος – Σαμπάρμπιανς – Αγ. Αντώνης – Περιστεριακός.

Επίσης σημειώνεται ότι διαγράφονται και δεν μεταφέρονται στο 36Ο Τουρνουά καμία πειθαρχική τιμωρία ομάδας ή ποδοσφαιριστή ή παράγοντα πλην αυτών που έχουν διαγράφει οριστικά από την Επιτροπή Εκδίκασης Φύλλων Αγώνων.

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, θα ακολουθήσει η τροποποίηση της προκήρυξης του 35ου Τουρνουά βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού, περί τροποποιήσεων στις προκηρύξεις ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγο πανδημίας.

Ετικέτες

Την συνεργασία του με τον περιστεριώτη Άρη Σάσσαλο που έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Ατρόμητου ανανέωσε ο Άγιος Ιερόθεος.

Η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιου Ιερόθεου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άρη Σάσσαλο.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής, μετά την περσινή εξαιρετική παρουσία, συμφώνησε να παραμείνει στο σύλλογο αφού στη συζήτηση με τη διοίκηση, δεν υπήρξε κάποια διαφωνία.

Ευχόμαστε στον Άρη Σάσσαλο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας