Τελευταία ενημέρωση 14:31, 19 Σεπ 2018
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν παραλείπει να υπενθυμίζει συχνά στους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο όμορφη είναι η ζωή στην Ελλάδα αλλά και πόσο το ίδιο όμορφη είναι η Αθήνα.

Ετικέτες

Ένας 98αρης, ένας 99αρης κι ένας παίκτης του 2002 υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο κερδίζοντας το πρώτο μεγάλο στοίχημα της μέχρι τώρα διαδρομής τους στο ποδόσφαιρο.

Μετά από εισήγηση του Νταμίρ Κάναντι τις επόμενες μέρες  υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο οι Γιώργος Νταβιώτης, Άντι Ιμέρι και Ρονάλντο Σάνι.

Ο Νταβιώτης γεννηθείς το 1998 είναι αριστούχος φοιτητής που ξεκίνησε από την Ακαδημία του Άγιου Ιερόθεου και σε ηλικία 16 ετών ήρθε στον Ατρόμητο πηγαίνοντας αμέσως στην ομάδα Κ20.

Ο Άντι Ιμέρι γεννημένος το 1999 ήρθε από τα Χανιά και αγωνίστηκε αρχικά στην Κ17 και κατόπιν στην Κ20.

Ο Ρονάλντο είναι από την ακαδημία του Ατρόμητου, ήρθε από τη Μεταμόρφωση και οι ειδικοί διακρίνουν στο πρόσωπο του ένα σπουδαίοο ταλέντο

Ετικέτες

Με απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή σκέφθηκε η σημερινή εκδήλωση ενημέρωσης γονέων που πραγματοποίησε η Ακαδημία του Άγιου Ιερόθεου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ15 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή Περιστερίου για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, εκτός έδρας.

Ετικέτες
Μπακαράς
Top Sound
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας