Τελευταία ενημέρωση 23:46, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με τον νεοαποκτηθέντα Νιλ Ντε Πο στην αποστολή θα υποδεχθεί αύριο ο Ατρόμητος την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Περιστερίου.

Ετικέτες

Η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο φινάλε του  πρώτου γύρου,  μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. (6-14) κι έμεινε μόνος και αήττητος στη βαθμολογία.

Το γκολ του Παπανικολάου έδωσε το προβάδισμα στον Γ.Σ.Π. (0-1) που μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης, όχι μόνο δεν κοίταξε πίσω του αλλά ανέβαζε διαρκώς την διαφορά των τερμάτων. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου, η όμορφη λόμπα του Κλήμου έκανε το 1-3 πριν οι Τζώρτζης, Παπανικολάου, Γερακούδης, Κουκουμάκης και Φαναριώτογλου τρέξουν ένα σερί 0-5 στην δεύτερη περίοδο, ρίχνοντας πρόωρα, τους τίτλους τέλος καθότι το σκορ στο 2-8.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-5, 3-2, 1-4
Α.Ε.Κ. (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης, Χατζηδάκης, Σάντα 1, Καψοκόλης, Λύκαρης, Γιαννουρής, Πετρόπουλος 1, Αγγελίδης 1, Στελλάτος, Τίγκας, Δερμιτζάκης Χ. 2, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς Αρ.
Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 3, Λαδάς Π., Λαδάς Σ., Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 2, Κουμής, Ατιέ, Τσιφτσής

Ετικέτες

Ολοένα και καλύτερος γίνεται ο ΑΟ Περιστερίου που έκανε σήμερα περίπατο κόντρα στα Πετράλωνα  (5-0) και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Νένδος στο 40' άνοιξε το σκορ και στην επανάληψη η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη ήταν καταιγιστική. Με τον Θεοδώρου στο 54' διπλασίασε τα τέρματα και με κεφαλιά του Βελέντζα έγινε το 3-0 στο 61'. Ακολούθησε ένα ωραίο γκολ από τον Τζεβελέκο στο 66' με σουτ έξω από την περιοχή για να κλείσει το σκορ ο Λέτσι στο 78' έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Δοκάρι είχε ο Θεοδώρου στο 58'.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τρόκα, Σετελάρι Μπούζας (60' Λέτσι), Βελέτζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (65' Τζεβελέκος), Θεοδώρου (69' Καραμπάς), Ρίζος, Νένδος (45' Καραχάλιος).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Βλαβιανός, Μιχαηλίδης, Κυριάκης (60' Κτενάς), Κουντούρης, Τραγανός, Βελλής, Γκελασβίλι (70' Τσαγκάνος), Τσιακίρης (55' Μουρίκης), Δρόσος (64' Καρυοφύλλης), Γιακουμάκης.

Ετικέτες

Δύο σημαντικές μεταγραφές στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε η Κηπούπολη.

Ετικέτες

Να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ θα προσπαθήσει ο Ατρόμητος Κ15 ο οποίος θα υποδεχθεί αύριο στις 11 το πρωί στη Χωράφα την αντίστοιχη του Απόλλωνα.

Ο Ατρόμητος είναι στη 3η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και ο Απόλλωνας στην τελευταία με πέντε.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας