Τελευταία ενημέρωση 06:40, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε δύο ακόμη πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η Άμιλλα, που απέκτησε τους Γιώργο Κούμη και Πολυχρόνη Καλαμοτουσάκη.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ Γιώργος Κούμης έπαιζε στην Κηπούπολη ενώ έχει αγωνιστεί ακόμηη σε Φοίνικα Περιστερίου, Ολυμπιακό Λιοσίων. Αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική λύσηη για τον κόουτς Φώντα Καζακόπουλο στη νευραλγική θέση του γκολκίπερ.

Ο σαφώς πιο έμπειρος  μέσος Πολυχρόνης Καλαμοτουσάκης έχει αγωνιστεί επίσης σε Φοίνικα Περιστερίου, ΑΟ Περιστερίου, Αρμενική και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα.

Επίσης, ελεύθερος έμεινε ο Βασίλης Λαμπράκος, με τη διοίκηση να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται καλή συνέχεια.

Πηγή: erasitexnes365.gr

Ετικέτες

Στο Περιστέρι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η συνεργαζόμενη ακαδημία με το Δίκτυο Σχολών Αυτόμητου, ΑΟ Σταυρακίου 09 Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση του ηπειρώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:« Στα πλαίσια της συνεργασίας του Α.Ο. Σταυρακίου '09 με την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών πραγματοποιήσαμε 1 & 2 Ιανουαρίου διήμερη επίσκεψη με τις ομάδες των ακαδημιών κ12 κ14 και κ16.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ατρομήτου όπου καθημερινά προπονούνται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Επίσης πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια του συλλόγου μας με τις αντίστοιχες του ΑΠΣ Ατρομήτου, καθώς παρακολουθήσαμε και τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ όπου δέκα μικροί αθλητές μας συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας και αυτοί το σύνθημα κατά του ρατσισμού!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο του δικτύων σχολών της ΠΑΕ Κ. Απόστολο Αποστόλου καθώς και τον Α.Π.Σ. Ατρόμητος για την άψογη φιλοξενία τους».

Ετικέτες

Με γκολ του συνήθη ύποπτου Ρεζτσόβ στο 67' η Ανθούπολη κέρδισε 1-0 τον Άγιο Δημήτριο και τον έπιασε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κολοβέας, Τομπουλίδης, Τουφεξίδης (72′ Καλ’έμης), Φανός, Μπίμπιζας, Λέκκας, Ρεζτσόβ (90+2′ Κωνσταντινίδης), Ηλιόπουλος (66′ Ντούπης), Καλογέρης (81′ Σωτηρόπουλος), Αντωνόπουλος, Στρείδης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Παπαχριστόπουλος, Γαλημίτης, Τοτολίδης, Τάγκαλος, Νικολόπουλος (74′ Οσκανιάν), Ντούβλης, Αρώνης. Αδαμίδης, Νικολάου (51′ Μαυρέλης), Κυριακάκης, Χαραλαμπόπουλος (65′ Σιάνη).

Ετικέτες

Με το απόλυτο συνεχίζει η Ανδρική Ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Τελευταίο της «θύμα» ήταν η Ηλιούπολη την οποία «καθάρισε» εύκολα με 3-0 σετ μέσα σε μια ώρα.

Πλέον μετά τις 13 σερί νίκες, ο ΓΣΠ μετράει 39 κερδισμένα σετ και μόλις έξι χαμένα, δείγμα της μεγάλης δυναμικής του.

Η Βαθμολογία

Ετικέτες

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θέλει να κάνει αύριο ο Άγιος Ιερόθεος που θα υποδεχθεί την Αγία Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Χωράφας..

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Τετάρτη 05/02/20 15:00 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ Γ., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας