Τελευταία ενημέρωση 23:38, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το εγκώμιο του Άγιου Ιερόθεου έπλεξε ο χρυσός σκόρερ του Εργοτέλη στο χθεσινό ματς Νίκος Κατσικοκέρης.

Ετικέτες

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι έχασε ο Ατρόμητος Κ13 το Elite Neon Cup από τη ρώσικη Κράσνονταρ.

Ετικέτες

Την αδυναμία του να μετουσιώσει σε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για να βρεθεί εκείνος πρώτος μπροστά στο σκορ που θα έδιναν άλλη διάσταση στην εξέλιξη του αγώνα «πλήρωσε» ο Άγιος Ιερόθεος που γνώρισε την 4η μόλις φετινή του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Εργοτέλη με σκορ 1-0 στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Κάτι που το έκανε από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης με μια γκολάρα του Κατσικοκέρη στο 32' κόντρα στη ροή του αγώνα και με καλή διαχείριση, διαθέτει άλλωστε έμπειρους παίκτες, επέστρεψε στην Κρήτη με ένα «χρυσό» διπλό στη προσπάθεια του για να ανέβει στη Β' Εθνική.

Ο Ιερόθεος έμεινε στην 3η θέση που αν την διατηρήσει μέχρι το τέλος θα είναι τιμητική και εκ των κορυφαίων στην ιστορία του.

Όποιος βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο Ηφαίστου είδε δύο πολύ καλές ομάδες που δικαιολόγησαν την υψηλή βαθμολογική τους θέση. Ο Ιερόθεος μπήκε πολύ καλά και στο 3' ο Θανόπουλος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Νιζάμη που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Βασιλειάδη.

Στο  10΄ ο Σαγανάς για λογαριασμό της ομάδας του Περιστερίου δεν κατάφερε μετά το σουτ του Σούφλα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλειάδη, ενώ στο 15΄ το σουτ του Λεάλ για λογαριασμό των Κρητικών, αποκρούστηκε από τον Ρουμπή.

Στο 17΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Κάρδαρη αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Βασιλειάδη. Στο 18' και στο 30' σουτ του Νιζάμη έφυγαν άουτ.

Αυτό το οποίο δεν κατάφερε, σε εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του Νίκου Κούστα, το πέτυχε στο 32΄ το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου, χάρη σε σουτ του Κατσικοκέρη. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, αλλά με την εστία του Βασιλειάδη να δέχεται περισσότερη πίεση παρά εκείνη του Ρουμπή

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη η οποία ήταν υπέρ των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι κατάφεραν με σωστή αμυντική τακτική, να περιορίσουν κατά πολύ επιθετικά την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Από την πλευρά της η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε να είχε ζευγαρώσει τα τέρματα της στο 70΄, το σουτ όμως του Βελλίνη αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Ρουμπή. Σουτ του Πανούση στο 90' η μπάλα περασε ελάχιστα άουτ στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Κούστας): Ρουμπής, Κατσικιάς(77′ Καφαλίδης), Κάρδαρης, Μπιρμπίλι, Καραμέρης, Γούλας, Γκουτσούλας (84′ Κετσετζόγλου), Σούφλας, Νιζάμης(55’ Πανούσης), Σαγανάς, Θανόπουλος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο (87'Παπαπαναγιώτου), Ρουσάκης (62΄Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (80΄Μίνγκας).

 

Βαθμολογία

1.Ιωνικός 54

2.Εργοτέλης 52

3.Άγιος Ιερόθεος 44

4.Ατσαλένιος 40

5.Προοδευτική 37

6.Εθνικός 36

7.Ερμής Ζωνιανών 34

8.Πανθηραϊκός 29

9.Τριγλία Ραφήνας 28

10.Ρόδος 27

11.Ιάλυσος Ρόδου 26

12.Κηφισιά 24

13.Θύελλα Ραφήνας 24

14.Ηλυσιακός 20

15.ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 18

Ετικέτες

Στον Ατρόμητο θέλει να παραμείνει ο Ρικάρντο Σα Πίντο όπως τόνισε για ακόμα μια φορά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι οι συνθήκες εργασίας τον αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα πολύ καλό παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Εμείς κάναμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος επιθετικά και αυτό που κάναμε κι έχουμε δουλέψει επιθετικά κι αμυντικά. Με αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τουλάχιστον ένα βαθμό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλους παίκτες και συγχαρητήρια στον γκολκίπερ Θεοδωράκη που στο πρώτο του παιχνίδι ήταν πολύ καλός, όπως και ο Νάτσος που μπήκε αλλαγή και τα πήγε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι».

Για το μέλλον του με τον Ατρόμητο: «Αυτό που θέλω εγώ είναι να μείνω. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, οι παίκτες, η οργάνωση του κλαμπ. Στην Ελλάδα περνάω πολύ καλά και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα τελείωσε το θέμα».

Ετικέτες

Ο Ήφαιστος δεν μπόρεσε να πιάσει τον «ταύρο από τα κέρατα» και παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Κένταυρο Βριλησσίων για την 28η του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας