Τελευταία ενημέρωση 14:36, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Για δύο γκολ «δώρο» στον Ατσαλένιο έκανε λόγο ο προπονητής του Ιερόθεου Βαγγέλης Σταυρακόπουλος αναφερόμενος στο ματς της περασμένης Κυριακής. Μιλώντας στην ιστοσελίδα stoplexto τόνισε τα εξής:««Αδικησαμε τους εαυτούς μας,και τη προσπάθειά μας.. Ίσως η κρισιμότητα του αγώνα και η αναγκαιότητα των βαθμών,μας οδήγησε στο πρώτο ημίχρονο από πολύ νωρίς να κάνουμε δώρο και τα δύο τέρματα στον αντίπαλο,αν και μας αρνήθηκε θεωρώ η διαιτητής,μία καθαρή κατά τη γνώμη μου παράβαση πέναλτι που θα μας έδινε την ευκαιρία της ισοφάρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μία συγκλονιστική προσπάθεια από όλους και πιστεύω πως ο κύριος υπεύθυνος που δεν μας επέτρεψε την ανατροπή, ήταν ο τερματοφύλακας του Ατσαλένιου με την εξαιρετική του παρουσία στη μεγάλη πίεση που ασκησαμε στην αντίπαλη ομάδα»

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Super League Σουρωτή και βρίσκεται σε μία ξεχωριστή λίστα, μαζί με άλλες 21 ομάδες από ολόκληρη την Ευρώπη, που δεν έχουν ηττηθεί φέτος στο πρωτάθλημά τους.

Ετικέτες

Ο Αμρ Ουάρντα έκανε μία ανάρτηση στο Twitter δείχνοντας την προσήλωσή του στη θρησκεία του και τον Αλλάχ. Διανύοντας μια εξαιρετική σεζόν μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, ο Αμρ Ουάρντα έχει αρκετούς λόγους να αισθάνεται ευγνώμων στα θεία.

Ετικέτες

Κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες για τα επόμενα δυο χρόνια κρίθηκε το κλειστό «Α. Παπανδρέου», έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε  στους χώρους του γηπέδου, από την αρμόδια επιτροπή. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η ομάδα θα το χρησιμοποιήσει κανονικά ως έδρα στη νέα περίοδο, όταν όπως όλοι ευχόμαστε θα έχει επιστρέψει στη φυική της κατηγορία και θέση!

Το «σπίτι» του ΓΣΠ, εκτός από τους αγώνες της ανδρικής ομάδας, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, κατέχοντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, φιλοξενεί καθημερινά και πάνω από 300 παιδιά των Ακαδημιών, που γυμνάζονται κάτω από όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ευχαριστεί την πρόεδρο ΟΠΑΑΠ, Ξένια Κορόγιαννη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Χιώτη, τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Βασίλη Μπέτση, καθώς και τον Σταύρο Ντελέκο για την βοήθεια και την στήριξη τους.

Τέλος, ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη για την αμέριστη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια.

Ετικέτες

Την ήττα εκτός έδρας από την ΑΕ Ιλίου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ γνώρισε η ΑΕ Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Καραμήτσα στο 39’ και Τζώρτζη στο 64’.

Ξεκίνησαν οι Φάνος, Κάτσικας, Καβιάγιας, Ζαφείρης, Γαζεπίδης, Ζαίμι, Μαντζιώρης, Καππάτος, Κώνστας, Ιακωβάκης, Μαρουλής, και ως αλλαγή οι Θώμος, Καραμάνης, Πατήρης, Ξούρης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας