Τελευταία ενημέρωση 15:01, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Τρίτη) από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 θα πωλούνται εισιτήρια του αυριανού φιλικού αγώνα με τη Λαμία. 

Θα λειτουργήσουν οι θύρες 3 και 4 του σταδίου Περιστερίου. Οι κάτοχοι διαρκείας στις Θύρες 2 και 7 θα εισέλθουν στις κερκίδες από τη Θύρα 4.

Αύριο (ημέρα του αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 12.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Η πώληση νέων καρτών διαρκείας θα γίνει αύριο από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων.

 

Ετικέτες

Με νέα όνειρα και νέες φιλοδοξίες για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά ξεκινάει αύριο η προετοιμασία της Ανδρικής Ομάδας του Ήφαιστου για την σεζόν 2017-18.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου.

 Ήταν μια «εισαγωγική» προπόνηση μετά το φιλικό στο Αγρίνιο και το χθεσινό ρεπό που έγινε σε δύο γκρουπ και περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ασκήσεις τεχνικής και κατοχής μπάλας. Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένων των Πλατέλλα και Ντιγκινί.

Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση. Την Τετάρτη στις 7μ.μ. η ομάδα  θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο τη Λαμία.

Ετικέτες

Σε μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού water polo εμπιστεύτηκε ο ΓΣΠ το τμήμα της Ακαδημίας δείχνοντας ότι δυναμώνει το όνειρο για μια δυνατή υδατοσφαίριση στην πόλη μας. Πρόκειται για τον παλαίμαχο διεθνή πολίστα Γιώργο Ψύχο με συμμετοχή στις Ολυμπιάδες του 1996 και του 2000.

Ετικέτες

Tο δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους εκείνους που τον βοήθησαν μέχρι σε αυτή τη φάση της ποδοσφαιρικής του διαδρομής ώστε σε ηλικία 16 ετών να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο εξέφρασε ο Χρήστος Μανδάς.

Ο νεαρός τερματοφύλακας  τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές  που έχω δουλέψει μαζί τους και ο καθένας ξεχωριστά μου έδωσε τα στοιχεία που έχω πάνω μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σάκη Σάσσαλο ο οποίος  από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ατρόμητο έως και τώρα στην ομάδα των U17 με βοήθησε σε πολλούς τομείς. Στον προπονητή που είχα στην U15 τον κύριο Σωκράτη Οφρυδόπουλος και τους προπονητές μου στην Εθνική Ομάδα κυρίους Γεωργόπουλο και Αϊβαλιώτη.

 Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ  ειδικά στον κύριο Σλόμπονταν  Σουίτσα τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας ο οποίος έκανε την εισήγηση να γίνω επαγγελματίας και να προωθηθώ στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου».

Και ο Μανδάς κατέληξε:« Σε θεσμικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον Ατρόμητο τον κύριο Τόλη Απόστολου και τον κύριο Θανάση Κασπίρη αλλά και τον αείμνηστο Τάκη Μιχαλέτο. Και βέβαια τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη  Αγγελόπουλο και τον προέδρο της ομάδας κύριο Γιώργο Σπανό που μου έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία για να γίνω επαγγελματίας».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας