Τελευταία ενημέρωση 11:36, 23 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία, οι Παίδες πόλο του ΓΣΠ  έμειναν εκτός συνέχειας πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Το σύνθημα για το χτίσιμο της ομάδας της νέας χρονιάς έδωσε ο Γιώργος Σπανός στην απολογιστική του δήλωση για τη φετινή πετυχημένη χρονιά του Ατρόμητου. Ο ηγέτης και αναμορφωτής της ομάδας τόνισε τα εξής:

Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με την επίτευξη του βασικού στόχου που είχαμε θέσει εξ’ αρχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους του Ατρομήτου καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε τη προσπάθεια μας στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας όλοι μαζί το στόχο της συμμετοχής μας στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να μην είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τις επιτυχίες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Για τον κ. Νταμίρ Κάναντι ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με επιτυχίες ανάλογες σας αυτές που πέτυχε με την ομάδα μας αφού για έμας παραμένει ένας πολύ καλός φίλος.

Κλείνοντας ξεκινάμε να χτίσουμε τον Ατρόμητο της νέας σεζόν και όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ετικέτες

Τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας στην ΕΠΣΑ είναι τα εξής:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ       1-0

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ               0-1

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΒΥΡΩΝ - ΑΜΙΛΛΑ                         3-0

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ         1-3

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡ.- ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  0-1

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ   4-0

ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΤΑΤΑΥΛΑ                    0-1

ΛΕΟΝΤΕΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡ.              3-1

Ετικέτες

Το παρθενικό ταξίδι της Ανδρικής Ομάδας του ΓΣΠ στην Α1 κατηγορία του πόλο μπορεί να μην είχε αίσιο τέλος όμως ήταν πέρα για πέρα διδακτικό. Σήμερα προσπάθησε να επιστρέψει από το -4 στο κολυμβητήριο της Χωράφας δίχως όμως επιτυχία και μοιραία, η ήττα με 4-6 από τον Ν.Ο. Χίου τον “έριξε” στην Α2 κατηγορία.

Κακό το ξεκίνημα για την ομάδα του Κώστα Λούδη καθώς, πέρα από την αστοχία ήρθαν να προστεθούν και τα τρία γκολ παθητικό (1-3) τα οποία έγιναν και πέντε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (1-5).

Με την αλλαγή τερέν όμως, ήρθε και η αντίδραση για τον Γ.Σ.Π. Αφού πρώτα δέχθηκε ένα έκτο γκολ, στην συνέχεια ο Κλήμος βρήκε δις δίχτυα (3-6) γα να τον μιμηθεί ο Γερακούδης για το 4-6. Η συνέχεια βρήκε τον Γ.Σ.Π.

Εκ νέου άστοχο και με αρκετά λάθη τα οποία του στέρησαν την παραμονή στην κατηγορία.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-1, 1-0
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 2, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Τσιφτής
Ν.Ο. Χίου (Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης 2, Παππάς Κ. 2, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Κ.

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ για τις ομάδες της πόλης μας στη Β΄ΕΠΣΑ έχει ως εξής:

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΟ.Ν.Φ.ΑΤΤΑΛΟΣ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Σάββατο 04/05/19 17:00 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Ι., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ., ΒΑΞΑΒΑΝΕΛΛΗΣ Β.
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Σάββατο 04/05/19 17:00 ΒΑΚΟΛΑΣ Μ., ΤΕΝΕΚΟΥΔΗΣ Α., ΤΡΑΝΤΑΣ Ι.  
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΟΨ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 04/05/19 17:00 ΑΛΑΜΠΕΗΣ Γ., ΤΖΑΝΗΣ Σ., ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π.
ΑΟ Ν ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α΄ (Γ.ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ) Σάββατο 04/05/19 17:00 ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ Χ., ΚΟΝΙΣΠΟΛΙΑΤΗΣ Ν., ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ Δ.

Οι ομάδες της Α' και Γ' κατηγορίας θα παίξουν την Κυριακή.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας