Τελευταία ενημέρωση 23:45, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα  η ακαδημία του Γ.Σ. Περιστερίου στην γυναικεία υδατοσφαίριση τις προπονήσεις της. Κύριος μέλημά , από φέτος θα είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών της και η προσέλκυση στο άθλημα νέων κοριτσιών από όλες τις μεριές του μεγαλύτερου δήμου της Αττικής.

Η Υπεύθυνη του Τμήματος Γεωργία Σπυροπούλου τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Στόχος μας είναι να γίνει παρουσίαση του αθλήματος και της ομάδας στα Δημοτικά σχολεία με την συνεργασία των στελεχών της ομάδας και του συλλόγου Ολυμπιονικών. Είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση αυτού που λέμε σχολικός αθλητισμός και να εντάξουμε και την υδατοσφαίριση μέσα του. Η γυναικεία ομάδα πρωταθλήτρια πέρσι στη Β Εθνική κατηγορία ευελπιστεί να δώσει δυνατό παρών τη φετινή σεζόν στην δυσκολότερη Α2 . Καλούμε τα παιδιά το Δήμου μας και όχι μόνο να δοκιμάσουν το άθλημα μας . Οι πρώτες δύο εβδομάδες προσφέρονται ΔΩΡΕΆΝ πράγμα πολύ σημαντικό για την απόφαση των παιδιών και των οικογενειών τους».

Ετικέτες

Αν η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει τότε το Περιστέρι είναι σε καλό δρόμο! Στο πρώτο κιόλας τεστ για τη νέα χρονιά κόντρα στην Δάφνη Δαφνίου στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο επικράτησε με 106-48.

Ετικέτες

Μέρα μνήμης είναι η σημερινή καθώς συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατο του χαρισματικού Αλφόνσο Φορντ σε ηλικία 33 ετών.

Από νωρίς το πρωί στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, φίλαθλοι του ΓΣΠ κάνουν αναφορά στη θλιβερή επέτειο μνήμης για έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες που είδαμε στο παρκέ του «Ανδρέας Παπανδρέου».

 

 

Ετικέτες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το κατάστημα εστίασης «Πίτα Καλαμάκι» που εδρεύει στο Περιστέρι!

Η εταιρεία «Πίτα Καλαμάκι» θα είναι ο βασικός χορηγός των τμημάτων Παιδικού και Εφηβικού της ομάδας καθώς και υποστηρικτής όλων των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Το κατάστημα «Πίτα Καλαμάκι» είναι η πρώτη συνεργαζόμενη επιχείρηση η οποία ξεκινά τα Προνόμια των Χορηγών της ομάδας, καθώς ανακοινώνεται πως όλοι οι κάτοχοι διαρκείας της ΚΑΕ αλλά και όλοι οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου θα απολαμβάνουν ειδική έκπτωση 10% σε όλες τις παραγγελίες από το εν λόγω κατάστημα με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας διαρκείας ή αθλητή!

(Σημειώνεται ότι η έκπτωση ΔΕΝ ισχύει για delivery order)

Στη φωτό ο  αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Περιστερίου, Γιώργος Παρδακίδης, με τον ιδιοκτήτη του «Πίτα Καλαμάκι στο Περιστέρι, Μίλτο Ντόκο.

Ετικέτες

Αλλαγή τουρκικής στέγης για τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας