Τελευταία ενημέρωση 16:57, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών στο οποίο θα πάρει μέρος ο ΓΣ Περιστερίου.

Οι 16 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των οκτώ. Οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου θα προκριθούν στα πλέι οφ, ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ.

Νότιος Όμιλος: ΑΕΚ, ΓΣ Περιστερίου, Ηλυσιακός, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας,  ΝΟ Πατρών,  ΠΕΚΕ Βροντάδου, Τρίαινα Βούλας

Στη Β’ Φάση και στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς. Ο 1ος του Βορείου και του Νοτίου Ομίλου θα έχουν 3 και θα διαχωριστούν στην κλήρωση της Β’ Φάσης, οι δεύτεροι θα έχουν 2, οι τρίτοι 1 και οι τέταρτοι 0.

Στα πλέι άουτ οι πέμπτοι των δύο ομίλων μεταφέρουν 3 βαθμούς, οι έκτοι 2, οι έβδομοι 1, οι όγδοοι μπαίνουν χωρίς βαθμό. Στα πλέι άουτ θα αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων σε επτά αγωνιστικές.

Η Β’ Φάση και τα πλέι άουτ ξεκινούν στις 8/5/2020. Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινάει στις 24/11/2019.

Ετικέτες

Μια μια δυναμική περιστεριώτικη ανακοίνωση ο ΓΣΠ έβαλε τα πράγματα στη θέση του και απάντησε στις ανακοινώσεις της ΑΕΚ που ψάχνει άλλοθι για την ήττα της στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση

«Τέρμα τα αστεία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις. Αρκετά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει την ήττα της μέσα στο γήπεδο.

Παρότι δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό, ως ΚΑΕ Περιστέρι  επιθυμούμε στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου, η ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει τους τρεις διαιτητές της αρεσκείας της, όποιοι και αν είναι αυτοί, για να πέσουν οριστικά οι μάσκες και να μην υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι.

ΥΓ1: Παρακαλούμε την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το αίτημα που θα της αποστείλουμε και εγγράφως, για τον ορισμό τριών διαιτητών της αρεσκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΥΓ 2: Είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να αποδεχθεί μια καθαρή ήττα μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα να στοχοποιεί πάλι ανθρώπους. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή την πρακτική στοχοποίησης καταδίκασαν πέρυσι στον ΕΣΑΚΕ απερίφραστα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δάσκαλε που δίδασκες…

ΥΓ 3: Περιμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει αυτή τη, λίαν επιεικώς, κατάπτυστη ένσταση και να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων».

Ετικέτες

Σε πρόωρο διαζύγιο με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο οδηγήθηκε ο Άγιος Ιερόθεος.

Οι ιθύνοντες της περιστεριώτικης ομάδας αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον ικανό προπονητή μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που έχουν φέρει τον Ιερόθεο στη 4η θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες και δύο ήττες.

Προφανώς το κριτήριο για το διαζύγιο είναι οι δύο ήττες από Μοσχάτο αγώνα στον οποίο έγιναν παράπονα με ανακοίνωση για τη διαιτησία και από τη Θύελλα Καμαρίου στο οποίο η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή.

Ετικέτες

Την πέμπτη σερί ήττα αυτή τη φορά εκτός έδρας από το Δάσος Χαϊδαρίου με 1-0 γνώρισαν τα Πράσινα Πουλιά.

Ετικέτες

Με πρωταγωνιστή τον Τουφεξίδη η Ανθούπολη κέρδισε εκτός έδρας τον Δούρειο με 2-1 και πέρασε μόνη στη δεύτερη θέση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας