Τελευταία ενημέρωση 22:59, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την ευθύνη σε εκείνον και τους συμπαίκτες του έριξε ο Σπύρος Ρισβάνης για την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι και να παίρνουν το μάξιμουμ ακόμα και σε παιχνίδια που δεν αποδίδουν τόσο καλά.

«Ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη και πληγωμένη ομάδα τον τελευταίο καιρό, ξέραμε ότι θα βγάλει αντίδραση. Νομίζω ότι κάναμε ατομικά λάθη. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω, πρέπει να κοιτάξουμε μόνο μπροστά και να δούμε τα λάθη μας.

Φέτος, δεν μας πάει που λέμε, πληρώνουμε και το μισό λάθος. Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό πρέπει να μην κάνουμε ούτε το μισό λάθος, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ειδικά στα τελευταία λεπτά γιατί την είχαμε πατήσει και με τον ΠΑΟΚ, ίδιο γκολ δυο φορές. Είναι καθαρά ευθύνη των παικτών, τώρα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Μανδάς μετά το λάθος του:

«Τα χει αυτά το ποδόσφαιρο. Ο Μανδάς είναι τρομερό παιδί και πολύ καλός τερματοφύλακας, του είπαμε ότι ‘’απλά έγινε, δεν έγινε και τίποτα, όλα καλά΄΄. Ήταν λίγο στεναχωρημένος αλλά θα του μιλήσουν όλοι και θα βρει χαρά».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:  

Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Απλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σε κάποια ματς αφού βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να παίξουμε τόσο καλά να πάρουμε τουλάχιστον το καλύτερο που μπορούμε, τον έναν βαθμό, τους βαθμούς, αρκεί να μην φεύγουμε από το γήπεδο όπως σήμερα».

 

 

Ετικέτες

Σε χρόνο… ρεκόρ ολοκληρώθηκε η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-2.

Ετικέτες

Ο Φοίνικας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε δίκαια εκτός έδρας  από τον Άτταλο με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ντούμος 25' και Παπαδημητρίου 75'.

Ο Φοίνικας έχασε την ευκαιρία να μπει στο ματς στο 80' όταν ο Ραυτόπουλος εκτέλεσε πέναλτι άουτ.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Νάσος Μετεβέλης): Παρασκευόπουλος, Κόντης, Κορλιές, Κουλιόλι, Χρόνης, Μποζινάκης (86′ Κουλούρης), Μιράκας (62′ Παπαδημητρίου), Δαρδαμάνης, Λύγκος, Βάσος (88′ Πλεξίδας), Ντούμος (81′ Χρυσανθακόπουλος)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιώργος Λαζάρου): Ξηρός, Βάββας (46′ Παπαυγέρης), Αχλάδης, Καμαρέτσος, Παπανικολάου, Λάσκαρης, Διονάτος, Κούτρης (79′ Ραυτόπουλος Π.), Μακρής (56′ Μπίτζα), Ζαρκάδας, Πέππας (46′ Ραυτόπουλος Δ.)

Ετικέτες

O AO Περιστερίου αδίκησε και πάλι τον εαυτό του καθώς προηγήθηκε δύο φορές επί του Ιάσονα αλλά παραχώρησε τελικά ισοπαλία με 3-3.

Ετικέτες

 Με τους μόνιμους πια απόντες τον στρατευμένο Πολίτη, τον τραυματία Μαρτίνο και τον Μπατή  που βρίσκεται για προσωπικούς λόγους εκτός Αθηνών ο Άγιος Ιερόθεος υποδέχεται αύριο στις 3 το μεσημέρι το Κερατσίνι με στόχο να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Ηλυσιακού.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας