Τελευταία ενημέρωση 14:21, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Βέλλιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο κι έμεινε εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες  Μάντσον. Ουγγράι και ο τιμωρημένος Μπαένα.

Την αποστολή αποτελούν οιΜέγιερι, Νταβιώτης, Καχίλα, Ρισβάνης, Νάτσος, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Γαρουφαλιάς, Μανούσος, Μανδάς και Στρούγγης.

Ετικέτες

Τις δυσκολίες που κρύβει ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ανέλυσε ο Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού του Ατρόμητου, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει Champions League, αυτά τα στοιχεία κάνουν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο Καραϊσκάκης ότι είναι πάρα πολύ δυνατός. Από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικές μας ελλείψεις στα προηγούμενα ματς έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Θα θέλει μεγαλύτερη προσοχή, δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο Novasports και συνέχισε:

«Θα κριθεί στο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ώστε να αποφύγουμε την πίεση. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή οργάνωση, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, όταν θα μας πιέζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη»

Ετικέτες

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε ασκήσεις τακτικής.

Στο κανονικό πρόγραμμα δεν έλαβαν μέρος οι Μάντσον, Μπαένα και Ουγκράι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όπως επίσης και ο Βέλλιος που από χθες ακολουθεί ατομικό για ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Για τον Έλληνα επιθετικό γίνεται αγώνας δρόμου για να μπει στην αυριανή προπόνηση.

Αύριο το απόγευμα οι παίκτες θα προπονηθούν στο Μαζαράκη και στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο»

Ετικέτες

Για το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Ήφαιστο Λήμνου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο συνεργάτης του Ζούρου, Κώστας Παπαμάρκος.

«Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού, ότι είναι δηλαδή νοκ άουτ, ουσιαστικά απαιτεί από εμάς να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας, ακόμη περισσότερο σε αυτό το ματς. Θα  μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα να επιστρέψει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ύστερα από αρκετά χρόνια. Τα παιδιά έχουν δείξει μετά τον αγώνα με τη Νιζνι, ότι είναι πολύ συγκεντρωμένα, δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι».

Όσο για τον Ήφαιστο Λήμνου, παρατήρησε: ««Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και γι' αυτό θα πρέπει να επιβάλουμε τις δικές μας αρχές και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού ξεκινώντας όπως πάντα σε κάθε ματς από την αμυντική μας προσήλωση».

Ετικέτες

Στον Καρέα σταμάτησε η πολύ καλή πορεία του Φίλιππου καθώς ηττήθηκε με 68-61 για την 6η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας