Τελευταία ενημέρωση 22:37, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Mε τη δική τους αυθεντική «πινελιά» αναφέρθηκαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στην επίσημη σελίδα τους στα όσα προηγήθηκαν αλλά και τις όμορφες στιγμές μαζί με τον Κάναντι και τους παίκτες στο Αγρίνιο.

Χαρακτηριστικά έγραψαν τα εξής:«Η κλήρωση έδειξε αγρίνιο και κάπου εκεί σταματούν όλα..η επιστροφή απο τις διακοπές είναι μονόδρομος..Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ παίζει..

" Ρε θα πάμε αγρίνιο..?? "
" Ναι εννοείται..παίζει η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ.. "
" Πως..?? και αν μας σταματήσουν, αν γυρίσουν πάλι το πούλμαν πίσω..?? "

Ολη την εβδομάδα στο συνδέσμο το ίδιο σενάριο, οι ίδιες σκέψεις και να αναρωτιόμαστε μεταξύ μας " θα μας κόψουν με τα πουλμαν..?? ", " να πάμε με αμάξια.. ", " μήπως καλύτερα βανάκια..?? "..όλοι είχαμε αυτό το άγχος μέσα μας αλλά η καύλα να ξαναμπούμε στο πούλμαν, να ταξιδέψουμε και να δούμε την αρρώστια μας απο κοντά δεν μας άφηνε αλλα περιθώρια σκέψεων..

Τελικά ετσι και έγινε, η απόφαση πάρθηκε..δεν γινόταν και αλλιώς. Το πούλμαν με τους τρελούς ξεκίνησε απο πολύ νωρίς και τα αμάξια να ακολουθούν. Στα διόδια μπάτσοι, "σιγή" στο πούλμαν. Όσο φτάναμε στο αγρίνιο τόσο η καύλα και η αδρεναλίνη έφτανε στα ύψη..ΦΤΑΣΑΜΕ..ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ πλέον δεν μπορούσε να μας σταματήσει..μπήκαμε στο γήπεδο, ξεκινάει ο αγώνας, έρχεται η ΟΜΑΔΑ να μας χειροκροτήσει..κάπου εκεί ξεκινάει το ΧΑΟΣ και η ΠΑΡΑΝΟΙΑ..το σύνθημα δεν θα μπορούσε να ηταν κάποιο άλλο " ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ.. "

Τελειώνει ο αγώνας και ενα κουβάρι ΠΑΙΧΤΕΣ και ΚΟΣΜΟΣ πανηγυρίζουν όλοι μαζί. Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και ο μεγάλος αυστριακός που έχει μπει για τα καλά στην ΚΑΡΔΙΑ μας ΑΓΝΟΕΙ κάθε ΔΗΛΩΣΗ, κάθε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ και ΕΡΧΕΤΑΙ στα κάγκελα για να γίνει ένα με ΕΜΑΣ..και κάπου εκεί η ΠΑΡΑΝΟΙΑ παει σε αλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Και είναι αυτές οι τόσο "ασήμαντες" στιγμές που σε γεμίζουν χαρά, ελπίδα, συγκίνηση, ενέργεια για να συνεχίσεις..»

Ετικέτες

Νέα πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα Κ17 στο σημερινό φιλικό με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί.

Ετικέτες

Στο προπονητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο την Ξάνθη στο Περιστέρι.

Οι παίκτες βρέθηκαν στο Μαζαράκη πρωί και απόγευμα πραγματοποιώντας πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Το πρωί το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

Ετικέτες

Μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης είχε ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κατά μέσο όρο τον παρακολούθησαν 267.241 τηλεθεατές, ενώ τουλάχιστον για ένα λεπτό τον είδαν περισσότερο από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (531.148).

Το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης σημειώθηκε στο τέταρτο 19:45-19:59, φτάνοντας το 15,3%.

Ετικέτες

Μικρογραφία επαγγελματικής ομάδας θυμίζει η προετοιμασία που πραγματοποιεί φέτος η ομάδα Κ18 του Άγιου Ιερόθεου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας