Τελευταία ενημέρωση 06:37, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την 10η φετινή του ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας Περιστερίου, αυτή τη φορά από τον συμπολίτη Ιπποκράτη με 4-2.

Ο Δρόσος στο 13' έδωσε προβάδισμα στον Ιπποκράτη και ο Λούμης ισοφάρισε στο 22'. Νέο προβάδισμα με πέναλτι του Κοντογιαννόπουλου στο 37' για τον τυπικά φιλοξενούμενο Ιπποκράτη και στο 48' ο Δρόσος έκανε το 1-3.

Μείωσε σε 2-3 ο Ράπτης στο 63' και τρία λεπτα αργότερα ο Ραυτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γεράσης, Μπόζας, Παπαδόπουλος, Σκανδάλης, Στεφανής, Αλεξόπουλος, Παπαδόπουλος, Φωτόπουλος, Μίσσουρας, Ζαχαριάς, Λούμης. Έπαιξαν και οι Πάπτης, Καράνταλης, Σπανός.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Γεννηδούνιας, Ζευγούλας, Μίχος, Δημητρακόπουλος, Γκέκας, Κοντογιαννόπουλος, Λουκάκης, Τεννές, Δρόσος, Σωτηρόπουλος. Έπαιξαν και οι Αναγνώστου, Χαλιλάι, Κριμηζήνης, Χήρας.

Στην τρίτη θέση σκαρφάλωσε ο Ιπποκράτης ο οποίος πήρε καλπάζοντας το τοπικό ντέρμπι τον Απόλλωνα με σκορ 4-2 και δείχνει έτοιμος για τα μπαράζ ανόδου.

Ετικέτες

Οι Παίδες πόλο του ΓΣΠ δεν έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τους καθώς ηττήθηκαν από τον Νηρέα Χαλανδρίου με 16-6.

Ετικέτες

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς στη φιλική νίκη (78-76) του Περιστερίου επί του Ρεθύμνου, είδε αρχικά αντίδραση από την ομάδα του και από 'κει και πέρα τον Ράιαν Χάροου να ανεβάζει στροφές μετά τον τραυματισμό του.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους, με τον Στίβεν Γκρέι να ξεκινά την αντεπίθεση της ομάδας των δυτικών προαστίων.
Εκτός για το Περιστέρι ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική στα «παράθυρα», αλλά και ο νεοαποκτηθείς, Ραμόν Μουρ.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 48-44, 64-69, 78-76

Ετικέτες

Επιστροφή στις νίκες και με τον πιο εμφατικό τρόπο για την ομάδα Κ19 του Ατρόμητου που έκανε αστεράτη εμφάνιση μέσα στην Τρίπολη επικρατώντας άνετα με 1-4 του τοπικού Αστέρα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν δεν...μάσησε στις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με το χιόνι να πέφτει όσο το ματς πλησίαζε στο τέλος του πετυχαίνοντας μάλιστα και τα 4 γκολ στην επανάληψη.

Ο Τριμμάτης έκανε το 0-1 στο 55' και ισοφάρισε ο Αστέρας σε 1-1 για να έρθει ο Βαγγέλης που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή στο 64' και στο 70' να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Το κερασάκι στη μεγάλη νίκη έβαλε ο Αθανασίου στο 90'.

Ξεκίνησαν οι Μανδάς, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Πολίτης, Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Τριμμάτης, Ζούνης, Ρούνης. Έπαιξαν και οι Βαγγέλης, Λεόπουλος, Κολινιάτης. Στην αποστολή ήταν και οι Ιωαννίδης, Μέμα, Δακτυλίδης, Σάσσαλος.

Ο Αστέρας ξεκίνησε με τους Καραχάλιο, Διαμαντόπουλο, Φωτόπουλο, Παπαδόπουλο, Ζορμπά, Αλμπάνη, Γκλέζο, Αλιμπάμπα, Κανελλόπουλο, Τερεζίου, Αλάγκμπε.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας