Τελευταία ενημέρωση 21:37, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου είναι τα εξής:

Ετικέτες

Έχασε στην Καισαριανή

Η Άμιλλα χωρίς κίνητρο εδώ και καιρό ηττήθηκε στην Καισαριανή από τον Εθνικό Αστέρα με σκορ 3-0.

Ετικέτες

Η Κηπούπολη ηττήθηκε στου Ζωγράφου από τον Αστέρα με σκορ 3-0 αλλά ευτυχώς γι' αυτήν δεν έχει επιπτώσεις καθώς διατήρησε διαφορά ασφαλείας 7 πόντων από τους διώκτες της.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ηλιόπουλος στο 7' και στο 16΄ και ο Λαχανάς στο 45'. Κόκκινη κάρτα πήρε ο Χαλιβελάκης στο 70'.

Ξεκίνησαν οι Κούμης, Καλέμης, Αγγελόπουλος, Λάππας, Αναγνώστου, Παούρης, Διακάτος, Χαλιβελάκης, Ντούπης, Ζούκας, Λίτσας. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Κουμεντάκης, Μαντζιώρος, Καραγιάννης.

Ετικέτες

 Ο Ήφαιστος έκανε το καθήκον του στον Ταύρο καθώς απέσπασε λευκή ισοπαλία από τον Άγιαξ, που βόλεψε τον ΑΟ Περιστερίου στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ξεκίνησαν οι Σεράφης, Λεβέντης, Σφίκτης, Ζαφειράτος, Φειδαίος, Βελιανίτης, Καλκανάκος, Μαστρογιάννης, Νησαριώτης, Παπαγιάννι, Γονής. Έπαιξαν και οι Ζαγκλής, Τζωρτζακάκης, Σταματέλος, Τσέλεγκερ.

 


Ετικέτες

Ένα ξεχωριστό ρεκόρ που όμοιο του ίσως να μην έχει συμβεί ποτέ, αλλά σίγουρα συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πραγματοποίησε ο νεαρός επιθετικός του Ατρόμητου Ρονάλντο Σάνι, γεννηθείς το 2002.

Από πολύ μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Ατρόμητου ο Ρονάλντο ξεχώριζε για το  ταλέντο του που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας που τον έκαναν επαγγελματία σε ηλικία 16 ετών.

Ο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν λοιπόν αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες με τη φανέλα μιας ομάδας, φυσικά του Ατρόμητου.

Η βάση του είναι βέβαια η ομάδα Κ17 με προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη, της οποίας είναι βασικό στέλεχος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου ωστόσο του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στην Α' ομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη κάνοντας λοιπόν το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Η τρίτη φετινή του...ομάδα  είναι η Κ19 καθώς έκανε το ντεμπούτο του στο Ρέντη εναντίον του Ολυμπιακού δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της 17 πήρε αναβολή.

Έτσι έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις τρεις διαφορετικές ομάδας της ίδιας όμως ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας