Τελευταία ενημέρωση 10:51, 24 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η ομάδα των Νέων Γυναικών πόλο του ΓΣΠ έμαθε τους αντιπάλους της και κατά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, θα αντιμετωπίσει τους Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Εθνικό και Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Ο Γ.Σ.Π. κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα ξεκινήσουν την πρώτη μέρα του Φλεβάρη και στην πρεμιέρα, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αμαρουσίου. Η δεύτερη αγωνιστική θα τον φέρει απέναντι στον Εθνικό (16/3) και η τρίτη στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας (17/3). Την πρόκριση για την τελική φάση (15-17/3) θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομόλου.

Αναλυτικά η κλήρωση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου, Εθνικός, Τρίτων Αμαρουσίου
Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΝΟ Βουλιαγμένης, Μίλων, ΓΣ Ηλιούπολης, Ηλυσιακός
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ολυμπιακός, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος
ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ: ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ, Νηρέας Χαλανδρίου

Προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8)

Ετικέτες

 Μια καλή σφυρίχτρα που δεν έχει «προκαλέσει» όταν παίζει τον Ατρόμητο ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Πρόκειται για τον Γιώργο Κομίνη από τη Θεσπρωτία ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Τζιώτζιο από τη Θράκη και τον Χατζηνάκο από τη Δράμα. Τέταρτος διαιτητής ο Σκουλάς από τη Θεσσαλία.

Με την συμμετοχή των Κύπριων αθλητών του Γ.Σ. Περιστερίου, Νικόλα Νικολαϊδη και Σοφοκλή Μουγή, θα διεξαχθούν τα φετινά “Αλεξάνδρεια” (30/11-2/12).

Οι δύο κολυμβητές θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για να λάβουν μέρος στους διεθνείς αγώνες με τον Νικολαϊδη να παίρνει μέρος στα 50μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ., και 200μ. πεταλούδα. Όσον αφορά τον Μουγή, θα αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του ύπτιου (50μ., 100μ. και 200μ.).

Ετικέτες

Περίοδο περισυλλογής και προβληματισμού διανύει η οικογένεια του ΑΟ Περιστερίου ως απόρροια του πολύ άσχημου ξεκινήματος της ομάδας η οποία δεν έχει γευθεί τη χαρά μετά απο 9 αγωνιστικές και ως εκ τούτου είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η διοίκηση με κύριο εκφραστή τον πρόεδρο Νίκο Αναστασόπουλο και ο προπονητής Γιάννης Τάμπραντζης ήξεραν από την αρχή της χρονιάς ότι το εγχείρημα της πολύ νεανικής ομάδας ήταν πολύ «τολμηρό» ωστόσο όσο κυλάει ο χρόνος και δεν έρχονται τα αναμενόμενα αποτελέσματα η κατάσταση γίνεται πιο πιεστική με αποτέλεσμα να αναζητούνται λύσεις για τη βελτίωση της κατάστασης τόσο εκ των έσω όσο κι ενόψει Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανερυθραϊκό είναι κάτι παραπάνω από τελικός κάτι που έχουν ήδη αντιληφθεί παίκτες, διοίκηση και προπονητής.

Ετικέτες

Τη χαρά της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές γεύτηκε επιτέλους η Γυναικεία Ομάδα του ΓΣΠ η οποία επικράτησε του Αχιλλέα με 38-29.

Οι αθλήτριες της Γεωργίας Αγγέλη μπήκαν συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά εννέα πόντων (5-14) με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, ενώ το ημίχρονο τις βρήκες να προηγούνται με 20-8.

Με την επιστροφή στο παρκέ, η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον Γ.Σ.Π.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Τόλη με οκτώ πόντους, ενώ Γεωργιάδου και Λαγού είχαν από έξι.

Επόμενος αντίπαλος για τον Γ.Σ.Π., ο Π.Α.Ο.Κουκάκι (28/11, 21:45).
Τα δεκάλεπτα: 5-14, 8-20, 20-31, 29-38
Γ.Σ.Περιστερίου (Αγγέλη): Τόλη 8, Γεωργιάδου 6, Καρακίτσου 3, Λαγού 6, Κυριμάκη 5, Κουρούμαλη 3, Γαλαριώτη, Καπετανάκη, Γκουρτσιάνι 5, Κορακάκη, Πατεράκη 2, Χαραλαμποπούλου

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας