Τελευταία ενημέρωση 16:43, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με τον Γιώργο Παναγόπουλο να επιστρέφει έχοντας το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του και με όλους τους αθλητές του Θέρσιππου να πραγματοποιούν εκπληκτικές εμφανίσεις, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας της κατηγορίας Κ18 (Παίδες & Κορασίδες) στους Πανελληνίους αγώνες στίβου, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουλίου στην πόλη των Τρικάλων.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Συγκεκριμένα είχαμε τις παρακάτω συμμετοχές και διακρίσεις:
• Στα 1.500μ. ο Γιώργος Παναγόπουλος επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του περιορίστηκε στην 2η θέση, με επίδοση 4'.09''.16. Τη 2ημέρα των αγώνων ο Γιώργος έλαβε μέρος και στα 3.000μ προκειμένου να ενισχύσει βαθμολογικά τον Όμιλό μας και τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 9'.03''.29.

• Ιδιαίτερες συγκινήσεις μας χάρισε η συμμετοχή των αθλητών μας στο Βάδην:
 Η Σεμίνα Ρετζεπάι καταθέτοντας ψυχή και δίνοντας μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών της, τερμάτισε στην 4η θέση στα 5.000μ με 26'.37''. 58, συντρίβοντας κατά 1' το παλιό ατομικό της ρεκόρ. Μια γλυκόπικρη αίσθηση μας άφησε στο τέλος η εμφάνιση της, μιας και για ελάχιστα δευτερόλεπτα απέτυχε να αναρριχηθεί στο βάθρο των νικητών.
 Στις καλές εμφανίσεις επανήλθε την κατάλληλη στιγμή και ο Ευθύμης Ψώνης, ο οποίος κάνοντας 49'.35''.01 στα 10.000μ. κατετάγη 4ος.
 Στο ίδιο αγώνισμα δηλαδή στα 10.000μ είχαμε την κατάκτηση της 8ης θέσης, από τον Αλέξανδρο Τζελιλάι με επίδοση 54'.54''.20.
 Και τέλος στα 5.000μ. του Βάδην έλαβε μέρος η Ευγενία Κοκκινέλου η οποία με χρόνο 29'.33''.48 τερμάτισε στην 16η θέση.

• Στα 400μ. με Εμπόδια είχαμε διπλή συμμετοχή, με την Δέσποινα Φουστέρη να αγωνίζεται στον τελικό τους αγωνίσματος και να καταλαμβάνει την 8η θέση με επίδοση 1'.06''.63.
• Άτυχος της αποστολής και των αγώνων αποδείχθηκε ο Νίκος Σφακιωτάκης ο οποίος αν και προκρίθηκε σχετικά άνετα στον τελικό, εκεί στάθηκε στάθηκε άτυχος, καθώς στο 1ο εμπόδιο έπεσε και έτσι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που του άξιζε. Η εντύπωση όμως αλλά και η εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, μας δίνει βάσιμες ελπίδες ότι θα έχει μία λαμπρή πορεία στο αγώνισμα.

• Στα 3.000μ. αγωνίστηκε ο Κώστας Κόπελας, ο οποίος με επίδοση 9'.25''.68 κατετάγη στην 14η.

• Στη Σφαιροβολία είχαμε τη συμμετοχή του Φίλιππα Σταθάτου ο οποίος με βολή στα 12.98μ κατέκτησε την 19η θέση στο αγώνισμα των δυνατών.

Το ΔΣ του Ομίλου αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν».

Ετικέτες

Με τους παίκτες που την έδωσαν την άνοδο θα πορευτεί στη νέα περίοδο η ΑΕ Περιστερίου με στόχο μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Από τη διοίκηση ανακοινώθηκε η ανανέωση με πέντε παίκτες:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με 5 ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Θώμο Παναγιώτη, Μαντζιώρη Νίκο, Μητρόπουλο Σωτήρη, Bεργίνη 'Αρη και Ζαχαρία Σταμάτη. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Ετικέτες

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (Σάββατο) η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου στο Μόνταφον της Αυστρίας.

Οι παίκτες ακολούθησαν το πρωί πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα ενώ το απόγευμα ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής.

Ετικέτες

Εμπειρία στο παρκέ και στα αποδυτήρια με την απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλου πρόσθεσε για τα δύο επόμενα χρόνια ο ΓΣ Περιστερίου που ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του.

Ετικέτες

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τους οργανωμένους φιλάθλους το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Πρόνοια αφιερωμένο «Για όσους έφυγαν νωρίς».

Στη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι οργανωμένοι αναφέρουν τα εξής:«Λίγα 24ωρα μετά το τουρνουά και ήδη ανυπομονούμε για το επόμενο. Μάχες, τάκλιν, αίματα στα ποδια, αριστοτεχνικά τελειώματα, ρίψεις καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο, άριστοι συνδυασμοί, συνθήματα, φωνή και το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να σείεται στο " Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε " έρχονται να προστεθούν σε ένα τουρνουά που ξεκίνησε και απο οτι φάνηκε θα συνεχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν στο τουρνουά, σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος, σε όσους στήριξαν και σε όσους έτρεξαν όλες αυτές τις ημέρες για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας να τραγουδήσουν. Ραντεβού του χρόνου, στο επόμενο..

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..!».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας