Τελευταία ενημέρωση 10:15, 25 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πανηγυρικό τόνο θα έχει η αυριανή πρώτη συγκέντρωση της Κηπούπολης για τη νέα χρονιά καθώς η ομάδα μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Στις 13 Αυγούστου θα δοθεί το πρώτο φιλικό με τους Αγίους Ανάργυρους και θα ακολουθήσουν τα εξής φιλικά:

24/8 Λυκόβρυση

28/8 Αγία Παρασκευή

4/9 Θρίαμβος Χαϊδαρίου

7/9 Τραχωνες,

14/9 Ιάσονας

Ετικέτες

Έναν άπειρο σε ευρωπαϊκά παιχνίδια διαιτητή, όρισε η UEFA για την αναμέτρηση του Ατρόμητου κόντρα στη Λέγκια στη Βαρσοβία.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αυστριακός, Μανουέλ Σιτεν γκρούμπερ, που είναι διεθνής από το 2014 και έχει διαιτητεύσει δύο μόλις παιχνίδια σε ομίλους Europa League στην καριέρα του.

Ο Σιτενγκρούμπερ δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας.  Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες τους, Ρόλαν Μπράτνε και Ρόμπερτ Σταϊνάχερ, με τέταρτο τον επίσης αυστριακό, Κρίστοφερ Γκέγκερ.

Ετικέτες

 Σπουδαία έως το ημίχρονο η Εθνική Εφήβων, υποκλίθηκε στη συνέχεια στην ανώτερη σε κάθε επίπεδο Ισπανία και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό του EuroBasket U18 απέναντι στη Σλοβενία.
 
Πολύ καλή εμφάνιση για μια ακόμη φορά πραγματοποίησε ο άσος του ΓΣ Περιστερίου Ζώης Καράμπελας ο οποίος ήταν δεύτερος σκόρερ της Εθνική με  8 πόντους και στατιστικά 3/11 σουτ, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ.
Τον ΓΣΠ εκπροσώπησαν ωστόσο δύο ακόμη αθλητές.
 
Τέσσερις πόντους σημείωσε ο Κώστας Κάδρας ενώ ο Βασίλης Σταυρακούκας είχε απλή συμμετοχή
Ετικέτες

Παρελθόν για την Ακαδημία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου αποτελεί ο Μάρκος Δήμος ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και του προπονητή της Κ16.

Ετικέτες

O Μανούσος σκόραρε σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς και μετρά πλέον 4 σερί τέρματα σε εκτός συνόρων διοργανώσεις.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας