Τελευταία ενημέρωση 04:39, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ προχώρησε με νίκη, όπως αναμενόταν, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' ΕΣΚΑ πέρασε από το Γαλάτσι με σκορ 43-56.

Διαιτητές: Σιαμίδης, Γαρατζιώτης

Δεκάλεπτα: 17-9, 25-24, 32-42, 43-56

Ένωση Γαλατσίου (Δήμου, Μαχαιριώτου): Κανιαδάκη 13 (1), Δαμουλάκη Γ. 5 (1), Παγώνη 3, Ρουσουνέλου, Δαμουλάκη Α. 16, Κατσαμπιρη, Βλάχου 4, Γλυνού

ΑΕΚ Περιστερίου (Κόμης, Λιναρά): Μαλαπάνη 1, Καλαντζή, Παπακωνσταντίνου 4, Γαβαλά 17 (4), Νάου, Δραγωνέα 3, Ρουμελιώτη, Θορια, Σκιαδά, Κατσιμάρδου 10, Καίσαρη 9, Τζίβα 12 (1)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 54-63
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Δ.Π 43-56
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ- ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 49-43

ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ- ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 46-61
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ- ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 29-59
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 47-69

Ετικέτες

Στο ντεμπούτο του Ανδρέα Νάστου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Ηρακλής πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στο τοπικό ντέρμπι με τον Φοίνικκα που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας (0-0).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Αργυρόπουλος, Ρώιμπας, Λιαγκόζης, Μακρής, Καμαρέτσος, Λάσκαρης, Διονάτος, Αχλάδης, Ραυτόπουλος, Αμακόντου, Κούτρης. Έπαιξε και ο Σταμάτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαβασιλείου, Μπαλούτσος, Καρακωνσταντής, Κούρτης, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Δρουγουνάκης, Τζαβάρας, Πούλιος, Μουράτης, Μήτρος. Έπαιξαν και οι Μαντινιώτης, Βασιλείου, Πάνος. 

Ετικέτες

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε ο Νταμίρ Κάναντι, τονίζοντας ότι στο σημερινό ματς αυτό ήταν το μοναδικό ζητούμενο.

Ετικέτες

Αφού ξεπεράσουμε το γεγονός ότι ο Γιώργος Κομίνης που «χειρούργησε τον Ατρρόμητο στην Λαμία θα σφυρίξει απόψε στο ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκό και επίσης ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος που «χειρούργησε» τον Ατρόμητο στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο εκλεκτός λοιπόν της ΚΕΔ για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα.

Α' βοηθός θα είναι ο Νικολαϊδης από τη Θεσσαλονίκη, Β' βοηθός ο Βασιλόπουλος από τον Έβρο και 4ος διαιτητής ο Κουκουλάς από τη Λέσβο.

Για να δούμε τι θα δούμε πάλι!

Ετικέτες

Για μια ακόμη φορά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Χρήστος Μανδάς κλήθηκε στην Εθνική Νέων με....παρτενέρ αυτή την φορά τον επιθετικό της Κ20 Γιώργο Βιταλιώτη  που έχει ξανακληθεί στο παρελθόν για δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Νέων με την Ρουμανία στις 12 και 14 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στα γήπεδα Καισαριανής (15:00) και Ελευσίνας (15:00), αντιστοίχως, και εντάσσονται στο πλαίσιο προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τον προκριματικό γύρο elite του Euro 2019.

H αποστολή

Χριστογεώργος Νικόλαος Παναθηναϊκός
Βιταλιώτης Γεώργιος Ατρόμητος 
Ζωγραφάκης Παναγιώτης Παναθηναϊκός
Καραγιάννης Δημήτριος Παναθηναϊκός
Παπαδόπουλος Παύλος Αστέρας Τρίπολης
Σκεντεράι Αντριάνο Παναθηναϊκός
Εμμανουηλίδης Δημήτριος Παναθηναϊκός
Μελιόπουλος Δημήτριος Ξάνθη ΑΟ
Ιωαννίδης Φώτιος Λεβαδειακός
Τζήμας Παναγιώτης Αστέρας Τρίπολης
Χριστόπουλος Ευθύμιος ΑΕΚ
Μανδάς Χρήστος Ατρόμητος 
Κεφαλάς Θεμιστοκλής QPR
Χριστόπουλος Ιωάννης Αστέρας Τρίπολης
Γλέζος Κυριάκος Αστέρας Τρίπολης
Σουλειμάν Οκάν Ξάνθη ΑΟ
Μπότος Ιωάννης ΑΕΚ
Σέχου Χρήστος Παναθηναϊκός
Λόλος Κλάιντι Plymouth
Ντούλος Αλέξανδρος Πανιώνιος
Σταμούλης Κωνσταντίνος ΑΕΚ
Τσαγκαλίδης Παναγιώτης Άρης
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας