Τελευταία ενημέρωση 08:11, 20 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΑΟ Κηπούπολης, με την αισιοδοξία να είναι μεγάλη ενόψει της νέας σεζόν.

Ηδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση αφού ο σύλλογος επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΑ και στόχος αποτελεί να φύγουν άμεσα αρκετά εισιτήρια διαρκείας προκειμένου η ομάδα να πάρει… οικονομική ανάσα και να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας όσον αφορά τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα ματς.

Το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας είναι 50 ευρώ και οι κάτοχοι του θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις κάρτες διαρκείας θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα εισερχόμενο στη σελίδα που διατηρεί το σωματείο στο facebook.

Εδώ βρίσκεται το Link: https://www.facebook.com/kipoupolis/

Πηγή: stoplexto.gr

Ετικέτες

 Με τον πιο ιδανικό τρόπο και τον πιο ιδανικό σχεδιασμό (τα παιδιά που έλαβαν μέρος σχημάτισαν τη λέξη «Ατρόμητος» στο χορτάρι του Σταδίου Ναυπλίου)  ολοκληρώθηκε χθες το 5ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών που όπως κάθε χρόνο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τάκη Μιχαλέτου.

Στη τελετή λήξης παρέστη η σύζυγος του αείμνηστου Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ, Βιργινία αλλά και ο αδελφός του Μπάμπης. Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν σε παράγοντες των ακαδημιών για την εξαιρετική  τους συνεργασία. 

                                                         Ο Τόλης Αποστόλου με τη Βιργινία Μιχαλέτου

Ετικέτες

Οι Παίδες του ΓΣΠ επικράτησαν του Πανιωνίου με 63-58, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την διαφορά οκτώ πόντων με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός μεταλλίων καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μετσόβου. 

Ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του με το σκορ με την μία ομάδα να ακολουθεί την άλλη. Ακόμα κι όταν ο Πανιώνιος ξέφυγε με 46-36, η απάντηση των παικτών του Νίκου Ρήγγα ήταν άμεση και με επί μέρους 2-11 μείωσαν αρχικά σε 48-47 πριν ο Ηλίας Μανιάς ευστοχήσει σε τρίποντο για την ισοφάριση (50-50) στο 34ο λεπτό. Στα μέσα της τέταρτης περιόδου ήρθε και το προβάδισμα για τον Γ.Σ.Π. Που βρέθηκε ακόμα και στο +9 (63-54) αγκαλιάζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Τελικά δεν ήρθε ποτέ καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης μείωσε στο φινάλε αφήνοντας εκτός βάθρου τους παίκτες του Γ.Σ.Π.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 29-27, 46-36, 58-63

Πανιώνιος (Μελέτης): Μαντέλας 9, Γκίκας 7, Κανελλόπουλος 7(2), Χρήστου, Κωστακόπουλος 11(2), Λάζαρης 4, Νιβολιανίτης 3(1), Σκαρμούτσος 2, Πετρίδης, Μακαριάδης 4, Μόουσα 11. 

Γ.Σ. Περιστερίου (Ρήγγας): Παρδακίδης, Λειβαδίτης, Μανιάς 21(4), Κακαβούλας 5(1), Σελούλης 3(1), Παπανδρέου 11(1), Τόλα 20, Κουστένης, Γουλοσπύρος, Γρηγορόπουλος 3(1), Ασλάν, Στουρνάρας. 

Ετικέτες

Μια ακόμη πολύ καλή επιλογή για τον Ατρόμητο που συνεχίζει να επιμένει ελληνικά καθώς απέκτησε τον αμυντικό Δημήτρη Γούτα με αξιόλογη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Δημήτρη Γούτα!

Ο Δημήτρης θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα μας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η δύναμη και οι τοποθετήσεις του στο ψηλό παιχνίδι. Ο 25χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γούτας αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει παίξει στις εξής ομάδες: Ξάνθη, Ολυμπιακός, Κορτράικ, Σίντ Τρουιντέν και Λεχ Πόζναν. Ο Έλληνας αμυντικός έχει σημειώσει και 17 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Γούτας προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Σήμερα μπαίνω και εγώ στην οικογένεια του Ατρομήτου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και κυρίως τους κ. Σπανό και κ. Αγγελόπουλο αλλά και τον προπονητή μας κ. Αναστασίου για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ατρομήτου με μοναδική υπόσχεση να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στο τέλος της χρονιάς όλοι χαρούμενοι».

Θα φοράει το νο. 4 στη φανέλα του.

Ετικέτες

Ικανοποιητικός ήταν η απολογισμός της συμμετοχής των αθλητών του Θέρσιππου στους Πανελλήνιους Αγώνες Κ20.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Με ένα χάλκινο μετάλλιο και διακρίσεις γύρισαν οι αθλητές μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες της Κατηγορίας Κ20 (Εφήβων - Νεανίδων) οι οποίοι διεξήχθησαν στην πόλη της Κατερίνης το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου 2019.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι όλοι μας οι αθλητές, ανήκαν στην μικρότερη ηλικιακά ημερομηνία αυτή της Κ18, αλλά συναγωνίστηκαν στα "ίσια" τους μεγαλύτερους συναθλητές τους και σημείωσαν αξιοθαύμαστες, επιδόσεις και διακρίσεις.

Συγκεκριμένα είχαμε τις εξής επιτυχίες:
3ος ο Γιώργος Παναγόπουλος στα 5000μ με επίδοση 15:47.50, επίδοση η οποία αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ.

5η η Δέσποινα Φουστέρη στα 400μ. Εμπόδια με επίδοση 1:05.32, νέο ατομικό ρεκόρ. Ατομικό ρεκόρ ήταν και η επίδοση της Δέσποινας στον πρωινό προκριματικό, στον οποίο σημείωσε 1:05.87.

5η η Σεμίνα Ρετζεπάι στα 10000μ Βάδην με επίδοση 57:01.79, νέο ατομικό ρεκόρ.

7ος ο Ευθύμης Ψώνης στα 10000μ βάδην με 52:40.61.

11ος ο Αλέξανδρος Τζελιλάι στα 10000μ. Βάδην με 58:11.50, μακριά από τον καλό του εαυτό, ως αναφορά τις επιδόσεις του, μιας και η υψηλή θερμοκρασία η οποία επικράτησε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος τον επηρέασε αρνητικά.

16ος ο Κώστας Κόπελας στα 1500μ. με 4:18.03. Ο Κώστας επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο τον κράτησε μακριά από τις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση για περισσότερο από 2 μήνες.

Συγχαρητήρια σε ΌΛΑ τα παιδιά, τα οποία με τις προσπάθειές τους, απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας