Τελευταία ενημέρωση 10:05, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τέσσερις ακόμη παίκτες από την ομάδα της ανόδου θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο στην ΑΕ Περιστερίου.

Η ανακοίνωση

«Συνέχεια στις ανανεώσεις με 4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φοράνε τα πορτοκαλί και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο λόγος για τους, Κώνστα Θάνο, Καράπαπα Χρήστο, Νικολόπουλο Βασίλη και Καππάτο Φώτη. Ο Θάνος είχε 4 συμμετοχές, ο Χρήστος 24 συμμετοχές και 3 γκολ, ο Βασίλης 12 συμμετοχές και ο Φώτης 21 συμμετοχές και 3 γκολ. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Ετικέτες

Σε κυκλοφορία έθεσε ο ΑΟ Περιστερίου τις κάρτες διαρκείας για τη νέα περίοδο που θα βρει την ομάδα και πάλι στην Α' κατηγορία αυτή τη φορά μάλιστα με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις.

 

Ετικέτες

Μεγάλη διάκριση για τον Γιώργου Πέτρου καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση στα 100μ. πρόσθιο των Πανελληνίων Αγώνων Παίδων-Κορασίδων.

Ο 16χρονος κολυμβητής του Γ.Σ. Περιστερίου, αρχικά κατέλαβε την τρίτη θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος (01:08.44), θέση που… διατήρησε και στον τελικό. Αν και παρουσιάστηκε κατά τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός, η επίδοση του (01:08.48) ήταν αρκετή για να τον ανεβάσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να του χαρίσει το χάλκινο μετάλλιο. Μία θέση πιο κάτω, βρέθηκε ο Παναγιώτης Παλαιογιάννης που κατέρριψε δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ (01:09.11).

Τον εαυτό της ξεπέρασε και η Ειρήνη Πριτσέπι. Ο νεαρή κολυμβήτρια αγωνίστηκε στον τελικό των 400μ. μικτής ατομικής καθώς στα προκριματικά κατείχε τον όγδοο καλύτερο χρόνο (05:22.11). Στον τελικό βελτίωσε την θέση της καταλαμβάνοντας την 7η (05:27.18).

Ετικέτες

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για το Ανδρικό τμήμα της Άμιλλας με την απόκτηση του Πάνου Μαυροειδάκου.

Ετικέτες

Εκλογές τη Δευτέρα!

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση στον Ηρακλή για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση

Η Γενική Συνέλευση της ομάδας Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15/7/2019 και ώρα 17.00 στα γραφεία του Συλλόγου (Ηφαίστου 3 ) με θέματα : Απολογισμός Δ.Σ. , Απαλλαγή του Δ.Σ., Απολογισμός Εξελεγκτικής Επιτροπής και ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 19.00 με τα ίδια θέματα.

Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν έως και την Παρασκευή 12/7/2019 και εφόσον τα μέλη είναι ταμειακώς εντάξει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας