Τελευταία ενημέρωση 22:14, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με γκολ του Μουράτη στο 85′ ο Ηρακλής πέρασε από το Φάληρο και προκρίθηκε με 1-0 κόντρα  στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Ετικέτες

Η ΑΕ Περιστερίου μπορεί να αποκλείστηκε από τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή (2-0) όμως άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κι έδειξε ότι είναι στο σωστό δρόμο.

Ετικέτες

Μια πρόκριση και δύο αποκλεισμοί για τις περιστεριώτικες ομάδες που πήραν μέρος σήμερα στην Α΄φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ο Ηρακλής Περιστερίου πέρασε από το Φάληρο και με νίκη επί της τοπικής Δάφνης με 1-0 πέρασε στην επόμενη φάση. Βαριά ήττα γνώρισε ο Γαλαξίας με 5-1 από τους Ερασιτέχνες Πανιώνιου στο γήπεδο Τραχώνων και φυσικά αποκλείστηκε ενώ την ίδια τύχη είχε η ΑΕ Περιστερίου που ηττήθηκε στη Καισαριανή από τον Εθνικό Αστέρα με σκορ 2-0.

Ετικέτες

 Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 άνοιξε η αυλαία του 11ο κατά σειρά Παπαναστάσιου ανοικτού τουρνουά σκάκι που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ο Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.

Το τουρνουά διεξάγεται στο ισόγειο του κτιρίου ΚΥΒΕ του Δήμου Περιστερίου,το οποίο βρίσκεται επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου και Λεωφ. Κηφισού1

Στο τουρνουά συμμετέχουν 116 σκακίστριες /σκακιστές χωρισμένοι σε δύο ομίλους. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπερνά κατά πολύ τις συμμετοχές της περυσινής διοργάνωσης.

Tο τουρνουά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου με την τελετή λήξης και την απονομή των επάθλων στους νικητές.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε σε μία πετυχημένη διοργάνωση..

Αναλυτικά : συμμετοχές -αποτελέσματα :
http://chess-results.com/tnr468359.aspx?lan=19

Ετικέτες

Στον Βύρωνα με Δόξα

Στον Βύρωνα ξεκινάει αύριο ο Φοίνικας τις επίσημες υποχρεώσεις του στο κύπελλο της ΕΠΣΑ καθώς θα αντιμετωπίσει τη τοπική Δόξα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Κυριακή 08/09/19 16:30 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Μ., ΒΑΞΑΒΑΝΕΛΛΗΣ Β.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας