Τελευταία ενημέρωση 09:30, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ψηλά την σημασία της διάκρισης και στην Κολύμβηση κρατά ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου!.

Ετικέτες

Παίκτης του Άγιου Ιερόθεου και στη νέα χρονιά θα είναι ο Κράσι.

Ετικέτες

Αναχώρησαν σήμερα το πρωί για το Βόλο οι πέντε κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΓΣ Περιστεριου για να πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών ΠΠ - ΠΚ Α και Β της κλασικής κολύμβησης έχοντας πιάσει τα αντίστοιχα όρια συμμετοχής.

Ετικέτες

Αναχωρούν για τη Χίο σήμερα (Τετάρτη 11/7) οι Έφηβοι του ΓΣΠ οι οποίοι , θα διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή θέση μέσα στις 10 κορυφαίες ομάδες  της ηλικίας του στην Ελλάδα!

Η αποστολή φεύγει  με το πλοίο από Πειραιά σήμερα το βράδυ και φτάνει ξημερώματα Πέμπτης στην Χίο, όπου την ίδια μέρα το απόγευμα ρίχνεται στην μάχη της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Ας ρίξουμε μία ματιά στο αγωνιστικό πρόγραμμα:

Πέμπτη (12/7)

19.00 ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Περιστερίου

Παρασκευή (13/7)

19.00 ΓΣ Περιστερίου – ΑΝΟ Γλυφάδας

Σάββατο (14/7)

11.00 ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΓΣ Περιστερίου

20.00 ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Χίου

Κυριακή (15/7)

09.00 Α1 – Β2

10.00 Β1 – Α2

11.00 Α3 – Β3

12.00 Α4 – Β4

18.00 Μικρός Τελικός

19.00 Μεγάλος Τελικός

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή του ΓΣΠ με προπονητή τον Γιώργο Ψύχο. Ήδη τα παιδιά αυτά είναι πετυχημένα καθώς έφθασαν ψηλά μπαίνοντας στους 10 της Ελλάδας αφήνοντας πίσω τους παραδοσιακά ονόματα του αθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες

Τα εύσημα στο πόλο του ΓΣΠ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία απένειμαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής: ««Λίγες ημέρες πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ, ήρθε η σειρά του τμήματος πόλο να μας τρελάνει και να κλείσει την χρονιά ιδανικά.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τελείωσε η ημάδα του πόλο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος. Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ νίκησε και στον τελευταίο αγώνα τον οφθ και κατέκτησε την κούπα, όπως έπρεπε και του άξιζε. Συγχαρητήρια στον Αρσένη Μαρούλη και στα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για όλη την φετινή τους προσπάθεια. Μιας προσπάθειας πολλών χρόνων που φέτος έγινε πραγματικότητα.

Ενα μεγάλο μπράβο και σε όσους έτρεχαν για το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησαν, πίστεψαν σε αυτά τα παιδιά και τώρα μετά απο 17 χρόνια ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της καινούριας χρόνιας για να βρεθούμε κοντά στην ομάδα και να την στηρίξουμε όπως πρέπει..αυτή την φορά στην Α1!»

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας