Τελευταία ενημέρωση 05:57, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Θέμα χρόνου είναι πια η επιστροφή του ΓΣΠ στο «σπίτι» του ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές ζημιές που άφησε πίσω της η θεομηνία που έπληξε την Αθήνα τον περασμένο Οκτώβιο.

Από σήμερα ξεκίνησε η τοποθέτηση παρκέ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα γυρίσει στη φυσική της έδρα. Κάτι τέτοιο είναι πιθανότερο να συμβεί στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του ΓΣΠ για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας καθώς σίγουρα οι εργασίες δεν θα ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή έχει χαροποιήσει τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο που ξέρουν τη δυναμική που προσφέρει στην ομάδα το «Ανδρέας Παπανδρέου» αλλά περισσότερο τους φιλάθλους που θα επανέλθουν πάλι στη δική τους γωνιά στηρίζοντας με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την ομάδα στο γνώριμο περιβάλλον που την έχουμε συνηθίσει για περισσότερα από 20 χρόνια!.

Ετικέτες

Κέρδος οι εμπειρίες

Την ήττα γνώρισε το εφηβικό τμήμα του  Hρακλή  από την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς με σκορ 5-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ηλιούπολης αλλά «κρατάει» την καλή προσπάθεια και τις εμπειρίες που μάζεψαν τα νέα παιδιά.

 Το πρόγραμμα για το παιδικό και παμπαιδικό τμήμα έχει ως εξής:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Σάββατο 26/09/15 Ώρα: 19:30

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Σάββατο 26/09/15 Ώρα:10:00

Ετικέτες

Μια όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε χθες η Χρυσούπολη η οποία στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ επικράτησε τω ν Βριλησσίων με σκορ 2-0 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Βαγγέλη Κότσαλου ήταν φανερά ανώτερη και επικράτησε δίκαια δείχνοντας ότι και φέτος θα έχει μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Αποστολάκης.

Ετικέτες

Εξαιρετικά δείγματα γραφής δείχνει ο Φοίνικας ο οποίος είναι έτοιμος για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών.

Ετικέτες

Βλέπει μπροστά

Η Ανθούπολη  αν και άξιζε κάτι καλύτερο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα και κατά συνέπεια τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Ιακωβίδη έκανε καλή εμφανιση στο γήπεδο Παλαιού Φαλήρου αλλά έχασε με σκορ 1-0 δείχνοντας όμως ότι έχει αποκτήσει μια καλή ομοιογένεια που σίγουρα θα τη βοηθήσει σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας