Τελευταία ενημέρωση 14:21, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Αποθεραπεία έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του προπονητή μας Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του.

Απουσίασε ο Γκορμπούνοφ ο οποίος ενσωματώθηκε από σήμερα με την Εθνική Λευκορωσίας εν όψει των αγώνων με Σλοβακία και Σκόπια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 9 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας για τον αγώνα με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στις 13/10/2015 και ώρα 18:30 στη «SKODA Ξάνθη Arena», στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του UEFA U-21 EURO 2017. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα ενσωματωθεί την Πέμπτη.

Επίσης στην αποστολή της Εθνικής Νέων έχουν κληθεί οι Σπύρος Νάτσος και Αλέξανδρος Κατράνης για τους φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Ρωσίας, στις 8 και 10 Οκτωβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τέλος στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας U19 βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Κ20 Σεμπάστιαν Κρουσέλ.

Ετικέτες

Με μια σημαντική προσωπική διάκριση που αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον και θα του δώσει το κίνητρο για να δουλέψει ακόμη περισσότερο στο μέλλον με μεγαλύτερη ένταξη επιστρέφει από την Τουρκία ο Χρήστος Μανδάς Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου Κ15 που...βαρέθηκε να αποκρούει πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μπεσίκτας ψηφίστηκε ως ο καλύτερος στη θέση του στο τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας που πραγματοποίησε η Αλντινορντού στα παράλια της Μικράς Ασίας. Η επιτυχία του είναι δε πολύ μεγάλη καθώς είχε να συναγωνιστεί τερματοφύλακες από κορυφαίες τούρκικες ομάδες (Φενέρ, Γαλατα, Μπεσίκτας), την ισπανική Ατλέτικ Μπιλμπάο και από τις ελληνικές τους ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ετικέτες

Ο Ιπποκράτης ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας καθώς ο Προμηθέας με γκολ του Λαζάρου στο 55' έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Ηφαίστου (0-1).

Τον αγώνα για την ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησαν οι: Κούτσης, Μαρισόπουλος, Ζωγάκης, Ζούλιας, Κάσσης, Μάρης, Βανταράκης, Κατσαρος, Παντής, Κοντοπύργιας. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Καρδάσης, Ναστούλης.

Ετικέτες

«Άσφαιρος» αποδείχθηκε ο Φοίνικας κόντρα στην Αρμενική καθώς αν και ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσε τελικά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αποσπάσουν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε με τους: Μυλωνάς, Κορδάς, Λάσκαρης, Αγγελούσης, Μίχος, Ψυχογιός, Ρουμελιωτάκης, Κώτσο, Πετρόπουλος,  Γεωργιόπουλος, Κανακίδης. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι:Καλλιάνης, Νομικός, Λαμπράκης.

Ετικέτες

Τα αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ είναι τα εξής: 

 

 

ΧΑΪΔΑΡΙ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Τ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ)

 

 

3-1

 

.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΕΥΚΗ

ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Σάββατο

 

2-1

 

 

.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Κυριακή

 

1-0

 

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Κυριακή

 

1-0

 

 

 ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ    ΓΗΠΕΔΟ ΡΟΥΦ  (ΚΥΡΙΑΚΗ)        1-0

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Κυριακή

 

5-1

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) 

 

 

 

 

ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ)

Σάββατο

 

0-1

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ - ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ΄ (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ)

Κυριακή

 

2-1

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Κυριακή

 

0-1

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΙΓΑΛΕΩ Δ.Α.Κ.

Κυριακή

 

4-0

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΒΥΡΩΝ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Σάββατο

 

1-0

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ          2-2

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας