Τελευταία ενημέρωση 10:22, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πολλές νίκες και αυτό το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομών του ΑΠΣ Ατρόμητος.

Ετικέτες

Στη διάθεση των φιλάθλων του Ατρόμητου βρίσκονται από  χθες (Τετάρτη) τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η πρώτη μέρα κίνησης αν και τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα κρίνεται ικανοποιητική.  Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η περιστεριώτικη ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«To Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκινάει αύριο.

Το ωράριο λειτουργίας ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:        12.00 – 20.00

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:        12.00 – 20.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:       11.00 – 19.00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 2: 15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 3: 30 ευρώ.

ΘΥΡΑ 4: 15 ευρώ.

ΘΥΡΑ 5: 10 ευρώ.

ΘΥΡΑ 7: 10 ευρώ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ: 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά ονομαστικού εισιτηρίου είναι απαραίτητος και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται. Ακόμη και για παιδικό εισιτήριο.

Συνιστούμε στους φιλάθλους μας εφεξής να προμηθεύονται έγκαιρα το ονομαστικό εισιτήριο όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να αποφεύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Συνιστούμε επίσης να προσέρχονται έγκαιρα και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μέσα στην αθλητική εγκατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγής ταλαιπωρίας τους στις θύρες εισόδου. Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου με μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση είναι ενδεχόμενο να γίνει σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την Κάρτα Φιλάθλου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.

Η νέα αθλητική νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρά όσον αφορά τη ρίψη αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους γιατί επισύρουν βαρύτατες τιμωρίες στα σωματεία και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα αυτόν. Ως γνωστόν απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη κ.τ. λ.)»

Ετικέτες

Αποθεραπεία έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου  που αγωνίστηκαν στη Βέροια, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Λε Ταλέκ επέστρεψε με ένα αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο και έκανε θεραπεία. Το ίδιο και ο Κοντοές που έχει τράβηγμα στον  υποκνημίδιο.  Ο Κιβρακίδης που έγινε αλλαγή στο χθεσινό ματς λόγω διάσεισης έκανε αποθεραπεία.

Όσον αφορά τον Μπάλλα που την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε από την αποστολή θα κάνει αύριο εξετάσεις γιατί η σύσπαση στον προσαγωγό του δημιούργησε πρόβλημα στο αγγείο.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ουσέρο και αύριο θα αποφασιστεί που θα εκτίσει την ποινή του.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Ετικέτες

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της Champions The Soccer Academy στο περιθώριο της παρουσίας του Τόλη Αποστόλου στην Κύπρο.

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου βρέθηκε στο νησί για να επισκεφθεί την συγκεκριμένη ακαδημία που είναι μέλος του δικτύου προκειμένου να ενημερωθεί από τον ιδιοκτήτη της Δημήτρη Δημητρίου για την πρόοδο και τη βελτίωση των παιδιών σε αυτόν τον ένα χρόνο συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ωστόσο μια ακόμη επίσκεψη ενθουσίασε τα παιδιά, αυτή τη φορά του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λεμεσού, ομάδα της πόλης τους, του Βασίλη Καραγκούνη ο οποίος τους μίλησε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Πίσω από την συγκεκριμένη επίσκεψη «κρύβεται» πάντως η σχέση ποδοσφαιρικού πατέρα και γιου ανάμεσα στον Τόλη Αποστόλου και στον Βασίλη Καραγκούνη οποίος με υπόδειξη του σκάουτερ του Ατρόμητου ήρθε στο Περιστέρι σε ηλικία 14 ετών, έπαιξε μέχρι τη ομάδα Κ20 και από εκεί τον είδε η Ουντινέζε η οποία τον πήρε με μεταγραφή. Ο Βασίλης Καραγκούνης, αδελφός του Θανάση που παίζει στη Τσβόλε, πήρε από την Ουντινέζε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια πέρασε από τον Άρη, πέρσι αγωνίστηκε στη Ρετζίνα για να καταλήξει φέτος στην ΑΕ Λεμεσού.

Μέσω Κύπρου και την συγκεκριμένης ακαδημίας ο νεαρός άσος (21 ετών) βρέθηκε δίπλα στον Ατρόμητο, την ομάδα που του άνοιξε τα ποδοσφαιρικά φτερά.

Ετικέτες

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕ Περιστερίου για την 3η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Νίκου Ηλιόπουλου επικράτησε στο περιστεριώτικο ντέρμπι της Τόλμης με σκορ 2-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Όλα κρίθηκαν από το πρώτο ημίχρονο. Ο Μητρογιάννης άνοιξε το σκορ στο 22' και με αυτογκόλ του Πρεβεζιάνου στο 43' η Ένωση σφράγισε τη νίκη της.

Η σύνθεση της Τόλμης: Παναγούλης, Ρίζος, Πρεβεζιάνος, Πρόβης, Κανάκης, Καλογεράκης, Παπαγιαννόπουλος, Καππάτος, Αρέφ, Ζαβιτσάνος, Καπετάνης. Έπαιξαν και οι: Ιακωβάκλης, Κωνσταντόπουλος, Σπυρής.

Η σύνθεση της ΑΕ Περιστερίου: Μαϊκαντής, Γκούβας, Νταλαγιώργος, Μητρογιάννης, Γκούμας, Γαζεπίδης, Μαρούλης, Θώος, Αρχοντούλης, Τζαβέλας, Κουφός. Έπαιξαν και οι: Ρουμπής, Παλάτσιος, Βασιλειάδης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 9 3 3 0 0 8 4
2. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 7 3 2 1 0 11 4
3. ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ 7 3 2 1 0 8 4
4. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 6 3 2 0 1 9 3
5. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 6 3 2 0 1 7 2
6. ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 4 2 1 1 0 4 1
7. ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 3 1 1 1 5 4
8. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 3 3 1 0 2 3 5
9. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 3 3 1 0 2 5 9
10. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 3 2 1 0 1 1 4
11. ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤ. 0 3 0 0 3 1 7
12. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0 3 0 0 3 2 11
13. ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ -4 2 0 0 2 0 6

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας