Τελευταία ενημέρωση 23:34, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Μικτής ΕΣΠΑΝΑ έδωσε χθες εκτός έδρας ο Ατρόμητος Κ14 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2002) κι επιβλήθηκε με σκορ 2-0 έπειτα από εξαιρετική απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Μπακάλης άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο και διπλασίασε τα τέρματα ο Σπυρόπουλος. Η ΕΠΣΑΝΑ κέρδισε δύο πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το ένα αποκρούστηκε από το Στάγκο και το δεύτερο χτύπησε στο δοκάρι.

Για τον Ατρόμητο έπαιξαν οι: Σάλτας, Πομώνης, Τουμαζάτος, Νάκος, Καρδάμης, Πιέτρης, Κουτσούκος, Παπαδόπουλος, Φίλης, Βόλης, Σέλληνας και ως αλλαγή οι Κονόμι, Μανωλίκας, Τσίνας, Στάγκος, Σπυρόπουλος.

 

Ετικέτες

Mια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον Ατρόμητο που δείχνει το κοινωνικό του έργο στηρίζοντας την «Κιβωτό του Κόσμου». Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η δική μας κιβωτός θα έχει αγάπη, συμμετοχή και πολύ «φως» με τη λάμψη ενός αστεριού! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή συμπορεύεται πλέον με την «Κιβωτό του Κόσμου», τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού με στόχο την στήριξη και την ενίσχυσή του σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Η «Κιβωτός του Κόσμου» που ιδρύθηκε το 1998 από τον πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου κι επιτελεί σπουδαίο έργο προσφέροντας φροντίδα στα παιδιά που ζούσαν και ζουν σε συνθήκες παραμέλησης κι εγκατάλειψης μη έχοντας κανένα μέλλον αλλά και σε πολλούς γονείς.

Ο Ατρόμητος έχοντας ταυτίσει το όνομα του και με την κοινωνική προσφορά όλα αυτά τα χρόνια θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι για να μείνει όρθια αυτή η κιβωτός, η «Κιβωτός του Κόσμου» με μια σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών που θεωρούμε ότι είναι το μικρότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στον Πάτερ Αντώνιο και στα παιδιά του!»

Ετικέτες

 

Έχει περάσει όλη του τη ζωή πάνω στο ταπί. Έχει δώσει αμέτρητες μάχες ως αθλητές, έχει περάσει χιλιάδες ώρες μυώντας τους πιο νέους στα μυστικά του συναρπαστικού αθλήματος της πόλης. Ο Δημήτρης Κολιτσόπουλος (πρόεδρος αλλά ψυχή του Ηρακλή Περιστερίου είναι πέρα από κάθε αμφιβολία μια κορυφαία φυσιογνωμία στο χώρο της ελληνικής πάλης και τον γνωρίζουν ακόμη και οι… πέτρες των γυμναστηρίων που έχει περάσει.

Ο γερόλυκος αυτός μπορεί να είναι δάσκαλος όμως σαν καλός δάσκαλος δίνει πρώτος το παράδειγμα. Παρά τα χρόνια που έχουν συσσωρευτεί στις γυμνασμένες πλάτες του δεν το βάζει κάτω.

Παραμένει μάχιμος και δίνει το μήνυμα στους νεώτερους ότι η πάλη είναι ένα άθλημα τόσο συναρπαστικό που άμα το ξεκινήσεις, δύσκολα μπορείς να το αφήσει. Ο γερόλυκος αυτός σήκωσε την ελληνική σημαία στις πλάτες του και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με την συγκλονιστική του προσπάθεια κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του αν και 68 ετών!

Διαβάστε τι έγραψε για τον Δημήτρη Κολιτσόπουλο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ολυμπιονίκης της Πάλης Βούλα Ζυγούρη.

Η πάλη δεν κάνει διακρίσεις σε σωματότυπο, φύλο, φυλή και όταν την αγαπάς πολύ … ούτε σε ηλικία! RESPECT Πρόεδρε! 

There are no discriminations in wrestling for body type, gender, race, and when you love it much … not for age to! My respect to our President Dimitis Kolitsopoulos!

Η πάλη δεν γνωρίζει ηλικία. Το απέδειξε περίτρανα ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Κολιτσόπουλος που δεν μάσησε με αντίπαλο τον Γερμανό Θιοντόρ Χάμετ.

Vice President of Hellenic Wrestling Federation, Dimitris Kolitsopoulos wrestled his way out at Athens 2015 Veteran Worlds and won silver (G 97kg) at the age of 68».

 

Ετικέτες

Με νίκη στην κατηγορία Παμπαίδων(-8) ξεκίνησαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου  οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου.

Ετικέτες

Όπως πρώτο έγραψε το peristerisports η Πνευματική Στέγη Περιστερίου κατέκτησε το πρωτάθλημα Α' Εθνικής αποδεικνύοντας ότι ήταν και είναι η μεγάλη δύναμη στο χώρο της.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας